Zlatanov Отговорено Ноември 18, 2005 Share Отговорено Ноември 18, 2005 Петручи, реплика към теб. Очевидно е, че не познаваш добре музиката на Малмстийн. Та затова: изтегли парчето му Never die от албума "Седмият знак" (има го в mm.gen) и чуй солото. Ако приемем, че критерий за бързина са броя ноти, изсвирени за най-кратък времев интервал, какво ще кажеш за това соло?Искам ти мнението като на китарист (понеже се изказа по отношение на бързината на Дебелия).Далеч съм от мисълта, че бързина е синоним на качество, но нещата първо трябва да се познават, а после да се отрицават (както правилно отбеляза в умно написания си отзив Миро). еми не съм казал че не е бърз , а че не е най-бързия ... и достатъчно съм слушал негови работи ... за да не ми харесва ... а относно бързина .. пусни си концерта Метрополис на Тиътър и виж китарна техника ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Ноември 18, 2005 Share Отговорено Ноември 18, 2005 Ивката е прав. Време е за успокояване на страстите. На никой не му се слушат и четат лични спорове (Най-малко на модераторите ). Още по-малко някой пък има полза от тях... Уважавайте мненията си, имайте свободата на словото си (в разумните граници) и уважавайте творчеството на всеки музикант/артист. От всеки има какво да се научи, обратното мнение би било несериозно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Putniq Bega4 Отговорено Ноември 19, 2005 Share Отговорено Ноември 19, 2005 познавам хора които твърдят същото и за Вай,Сатриани ,Петручи ,Блекмор и много други...явно всичко е въпрос на вкус ... a аз съм сигурен, че тия хора, които познаваш са невероятни музиканти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st0rmblastt Отговорено Ноември 19, 2005 Share Отговорено Ноември 19, 2005 Вижте подписа на Glacierise. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NitroBGA Отговорено Ноември 19, 2005 Share Отговорено Ноември 19, 2005 Само си мисля, че човекът поиска видео уроци на Малмстийн. Не каза, че се прекланя пред таланта му. Просто трябваше да му ги намерите (ако можете ) особено след като похвали и Петручи - Дисциплините. Аз лично ако искам шредър слушам си Анджело :guitar: , ако искам талант - Сатриани, Вай . Ако искам и двете - Джейсън Бекър. Малмстийн за мен далеч не е такъв за какъвто се мисли, но тук си имам CD-то G3 Live in Denver. Ми не ми харесва Ингвито, ама дали е там случайно :think: ...редом със Сатрианито и Вай Ай със здраве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Ноември 19, 2005 Share Отговорено Ноември 19, 2005 еми то има Г3 и с Петручи мисля че вече приключихме с безсмисляния спор аре съсъ здраве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
trektor Отговорено Ноември 19, 2005 Share Отговорено Ноември 19, 2005 Вижте подписа на Glacierise. ХАХА Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts