Rising_Force Публикувано Ноември 16, 2005 Share Публикувано Ноември 16, 2005 (Редактирано) Ще Ви бъда много благодарен, ако можете да ми кажете от къде да си дръпна някои уроци на Ингвей. :violin: :violin: Редактирано Ноември 16, 2005 от Rising_Force Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Ноември 16, 2005 Share Отговорено Ноември 16, 2005 намери си Рок дисциплината на Петручи ... Малмстийн не стаа ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rising_Force Отговорено Ноември 16, 2005 Автор Share Отговорено Ноември 16, 2005 намери си Рок дисциплината на Петручи ...Малмстийн не стаа ... Рок Дисциплината е наистина може би най-добрият видео урок, който човек може да намери, но все пак на мен ми трябва нещо на Малмстийн. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AwXy Отговорено Ноември 16, 2005 Share Отговорено Ноември 16, 2005 emule Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Elmo Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Ами на моя локален сървър има един-два урока. Гледал съм ги, ама Нещо не ми представляват интерес. Петручи наистина рулира в това отношение. Ако много държиш, ще намерим начин да ти ги пусна да ги дърпаш, или през ДЦ++, или ще ги кача на рутера си, ако е останало някакво място на него. Изходящия ми е 150к, такаче няма да имаш проблем с дърпането. Апък биричката ще ми я пратиш по пощата! Примерно на gmail, че да може да пратиш повече, или през ICQ Всъщност май през ICQ ще е най-добре. Номерът ми е 207556715 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 По принцип много се кефя на музиката на Малмстийн. Обаче най-искрено казано- тоа е едно ЛЕКЕ(щяй лайно да кажа). Виждал съм го и на clinics и на уроци- абе освен посланието "вижте ме колко съм велик и бърз, да не мислите, че ще ви покажа как да го постигнете, пък и да ви покажа сте неудачници и никога няма да ме стигнете" няма нищо друго в тия неща. Тъй че... тея неща дето ги има в "уроците" му, ги има и в песните му- по-добре бягай в www.mysongbook.com и смучи таблатурите- по-полезно е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 В последният му албум има няколко много кратки видео урока, по-скоро демонстрации на бързо свирене. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ba6 maistora Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 По принцип много се кефя на музиката на Малмстийн. Обаче най-искрено казано- тоа е едно ЛЕКЕ(щяй лайно да кажа). Виждал съм го и на clinics и на уроци- абе освен посланието "вижте ме колко съм велик и бърз, да не мислите, че ще ви покажа как да го постигнете, пък и да ви покажа сте неудачници и никога няма да ме стигнете" няма нищо друго в тия неща. Тъй че... тея неща дето ги има в "уроците" му, ги има и в песните му- по-добре бягай в www.mysongbook.com и смучи таблатурите- по-полезно е съгласен, урокът му е за да покаже само колко е велик, пълна тъпня Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tocata Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 малмстинн е велик китарист но но нее човекът от когото можеш да се учиш познажам хора които са много осакатени от негови уроци,наи- добриЯт учител е самоучителиа демек ти, разбира се с добри напутствия от добър професионалист. с други думи триабва да се ходи на уроци и всицчко да се случва бавно и методично.техниката е много важен елемент от свиренето ...... но музицирането са знаниа които мисля че не можеш да получиш от ниаколко урока на малмстиин (иначе аз имам уроци и бих ти ги дал но са видео) УСПЕХ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 Ще Ви бъда много благодарен, ако можете да ми кажете от къде да си дръпна някои уроци на Ингвей. :violin: :violin: от муляка си намери нещо.....иначе имам 1 чанта с видео уроци..и Мамстийн включително...обаче който и урок да гледаш няма да може с гледане...иначе може да видиш в който и да е урок много полезни неща...в смисъл от всеки има какво да научиш... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 в мулето ги има на 1 видео файл към 800мб - 3 школи на Малмстиин, мен ме кефят, вярно е, че не обяснява кой знае колко и не показва особено добре, но ако свириш от повечко време ще научиш някоя друга гъзариика просто това не са уроци за начинаещи.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 (Редактирано) малмстинн е велик китарист но но нее човекът от когото можеш да се учиш не мога да разбера кое му е великото ... : преди време имах един бест в който освен по имената на песните не можеш да различиш соло от соло всичките бяха едни и същи ... най-велия китарист друг път ... най-бързия ... пак друг път ... но наистина е най-надутия китарист мн се смях като го чух да казва в едно интервю на въпроса : "Господин Малмстийн кажете кои от новите китаристи ви допадат ..." отговор: "Ами аз друга музика освен моята не слушам, но иначе съм сигурен че има добри китаристи ... " но комент ... просто пък и наистина не мисля че е кой знае какъв китарист ... Редактирано Ноември 17, 2005 от Petrucci Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 пък и наистина не мисля че е кой знае какъв китарист ... познавам хора които твърдят същото и за Вай,Сатриани ,Петручи ,Блекмор и много други...явно всичко е въпрос на вкус ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 малмстинн е велик китарист но но нее човекът от когото можеш да се учиш не мога да разбера кое му е великото ... : преди време имах един бест в който освен по имената на песните не можеш да различиш соло от соло всичките бяха едни и същи ... най-велия китарист друг път ... най-бързия ... пак друг път ... но наистина е най-надутия китарист мн се смях като го чух да казва в едно интервю на въпроса : "Господин Малмстийн кажете кои от новите китаристи ви допадат ..." отговор: "Ами аз друга музика освен моята не слушам, но иначе съм сигурен че има добри китаристи ... " но комент ... просто пък и наистина не мисля че е кой знае какъв китарист ... хаийде без плюене ако обичаш, Малмстиин е велик китарист може да е надут но е велик, е туй нещо нео-класиката щеше да е далеч по-назад ако не беше той... а това че на теб солата му ти изглеждат еднакви..ами "повредата е във вашия телевизор" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Ноември 17, 2005 Share Отговорено Ноември 17, 2005 (Редактирано) хехех ... а от де си сигурен че повредата не е във вашия телевизор щом си мислиш че е велик мисли си ... всеки има право на собствено мнение, пък било то и грешно... аз го плюя ти го защитваш ... тфоя си работа ... Редактирано Ноември 17, 2005 от Petrucci Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts