musicman Публикувано Ноември 16, 2005 Публикувано Ноември 16, 2005 Знаете ли да ли CRATE имат представители в България? Цитирай
bigjav Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 Не съм сигурен, но можеш да провериш в страницата им. Иначе в Rising-а имаше някакъв Crate като бях преди седмица време. Успех! Цитирай
wessy Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 Пич има я същата тема (аз я пусках преди) и някой беше писал за 1-2 места потърси я в тоя раздел Цитирай
musicman Отговорено Ноември 16, 2005 Автор Отговорено Ноември 16, 2005 Ми търсих ужким ама нищо не намерих. Цитирай
fracture Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 Какво ще кажеш да това: http://www.music-filibe.com/crate_guitar_amps_new.htm Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 преди време се бях замислил дали да не си взема такъв. кореспондирах с господинчото , но се оказа че имат само няколко модела на тази марка. цените не ме устройваха, друго че бяха с някакви дигитални ефекти. и се отказах. гледам сега тука има някакви лампови на доста добра цена! за лева ли става дума или евро? Цитирай
anadem Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 за лева ли става дума или евро? май за евро и без ддс Цитирай
wessy Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 хм... малко кожодерски ми са виждат тия цени ама може и да е оправдано не знам Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 в сравнение с други марки въобще не са кожодерски стига да имаш пари Цитирай
moni Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 виж в новия мягазин на цецо дебелия там скоро гледах имаше crate преместил се е до консерваторията.... Цитирай
wessy Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 в сравнение с други марки въобще не са кожодерски стига да имаш пари имам предвид че ми са виждат по високи от реалните Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Днес минах през магазина на Бозов в Пловдив да си взема струни и гледам че май и той е започнал да внася. Има в наличност 4 модела - 2 изцяло лампови и 2 солид стейт. Човекът даже ме покани да пробвам който си избера, скоро мисля да мина с моята китара и да ги чуя. Загледах се по този модел: V3112 Цената е 1500+ кинтавъра. (български) Има и 50-ватовия изцяло лампов модел от същата серия, с дигитални ефекти - той е към 1700+ (не помня точно цените). Транзисторните усилватели се въртят около 700лв, има и за към 500. Серията се води GT май, не съм сигурен. Някой пробвал ли е тези усилватели? Търся нещо за (екстремен) метъл, да става за домашно студио (т.е. да не е 120вата). Тоя 30w all-tube модел ми хареса, изглежда много стабилен. Обаче пък е vintage amp все пак и трябва да ползвам външен драйв. Из Хармони сентрал разправят че с едно МТ2 отпред е трепач. Айде, споделете. Цитирай
vovcho Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 виж в новия мягазин на цецо дебелия там скоро гледах имаше crateпреместил се е до консерваторията.... Къде се намира този магазин до Консерваторията? Търсил съм няколко пъти и все удрям на камък. Някой може ли в бгмапс да направи едно показно? Цитирай
KingdomX Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Мюзик Център Филибе евала бате не го знаех този магазин Цитирай
Recommended Posts