lubo4131 Публикувано Юли 26, 2009 Публикувано Юли 26, 2009 Здравейте, можете ли да ми кажете, дали има програма, която да може да записва звуци, които са входящи за самия комппютър. Примерно, искам да запиша аудиофайл от някакво интернет радио или телевиъия. дали по принцип е възможно това и ако да, с каква програма много ви благодаря предварително. Цитирай
nota Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 Здравейте, можете ли да ми кажете, дали има програма, която да може да записва звуци, които са входящи за самия комппютър. Примерно, искам да запиша аудиофайл от някакво интернет радио или телевиъия.дали по принцип е възможно това и ако да, с каква програма много ви благодаря предварително. Здарвей !!! Да възможное това и програмата е Sound Forg. Успех . Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 Ако ползваш Windows, може да ползваш и Sound Recorder-а на самия Windows. Мисля че беше някъде в Start -> All Programs -> Accesories... някъде там! Иначе програмата за която спомена nota се нарича: Sound Forge Подобни са безплатнете Wavosaour, Audacity, Foobar, Aimp. Има още, но платени като Wavelab, Sound Forge, Winamp и още кой знае колко много... За това за което си писал(а), че ще ти трябва някоя от тези, дето написах, ще ти свърши идеална работа. Нататък вече е въпрос на настройки, звукова карта или чип... Цитирай
Slav Отговорено Август 1, 2009 Отговорено Август 1, 2009 На старата ми Realtek имах опция Stereo Mix в recording панела на Windows-а, която ми позволяваше в който и да е аудио редактор да записвам всичко, което чувам (дори скайпа). Не знам защо, но на сегашната ми E-MU Tracker Pre, която е външна USB карта, тази опция вече я няма. Виж дали ти я нямаш. Цитирай
Slav Отговорено Август 1, 2009 Отговорено Август 1, 2009 На старата ми Realtek имах опция Stereo Mix в Recording панела на Windows-а, която ми позволяваше в който и да е аудио редактор да записвам всичко, което чувам (дори скайпа). Не знам защо, но на сегашната ми E-MU Tracker Pre, която е външна USB карта, тази опция вече я няма. Виж дали ти я нямаш. Цитирай
Recommended Posts