Glacierise Отговорено Ноември 26, 2005 Автор Отговорено Ноември 26, 2005 Пиша го бе, не бойте се Имам и 1000 други работи на главата Търпенье Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 26, 2005 Отговорено Ноември 26, 2005 дам хубавите работи стават бавно Цитирай
Timestreamer Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 Еми това си е направо една много добра иницятива, мдам... Това би помогнало не само на на4инаещи, а и на по-напреднали.... хубаво е 4овек да се додосне до музиката Цитирай
motorbreath Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 ама какво стана с нея нещо май си остана като идея??? Цитирай
Timestreamer Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 явно!! хайде да се наканиме най-накрая и да запо4ваме. еми този дето е дал идеята има ли си представа как би могал да запо4не, дали първо за на4инаещи или напреднали... с удоволствие бих си дал мнението по тема jazz и импровизация Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 Пиша го бе, не бойте се Имам и 1000 други работи на главата Търпенье One life is not enough:) Кога ли ще свършиш всички тия неща... Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 2, 2006 Автор Отговорено Януари 2, 2006 Ми след около 6 седмици триаа да е готово Flight Of The Bumblebee, ладовете, sweep picking-a, сесията, превода на книгата на Белкин, жените и алкохола го отлагат Цитирай
Timestreamer Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 еми, хайде!! 6те се радвам като стане готово . П.С. ако имате нужда от помощ свиркайте Цитирай
fracture Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 аре, аре, май всеки втори тва вика (всеки първи пък подкрепя) и все се каним да почваме и все така си остава, ми ще започна аз тогава - ще напиша заглавието: Практическа музикална теория и приложението и с китара (интерактивно помагало за малки и големи, за начинаещи и напреднали, с примери и картинки) кво ша кажИте Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Първа глава - Как се хваща китарата - нали искате помощ ??? Цитирай
Kelly Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Първа глава - Как се хваща китарата - нали искате помощ ??? направо ш'се счупиш от помагане.... най-логично е да се започне с описание на частите на китарата с картинка и всичко описано-що е гриф,мостче,магаре,струни и т.н. и трябва да са описани както класическата,така и електрическата.Всъщност трябва още в началото да се изяснят видовете китари Може да се вмъкне и малко от история на китарата ... Чак след това постановка и т.н. Цитирай
NitroBGA Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Хора, книги такива има много и бих ги предпочел пред това да стоя пред компютъра. Трябва да направим нещо оригинално (макар, че не сме педагози и не можем да претендираме - поне аз - за някакво научно четиво). Например - видео уроци за всяко упражнение. Можем да се разделим на отбори и нещо такова -> едни - за пентатоники + блус, други - ладове, трети - класика, 4-ти - джаз, 5 - импровизация и т. н. И все пак трябва да има единни редакции и може би да има един или двама, които да записват, а не само да четеш разни текстове от разни хора. Това всичкото го обсъждахме и съжалявам, че повторих вече казани неща, но нека се вдъхне живот . Хайде здраве и щастие. Цитирай
Recommended Posts