tihomir.lazarov Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 http://sitekreator.com - където могат да се слагат нещата и да са редактируеми от няколко човека онлайн (10Мб без пари + неограничен брой текст и страници) Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Според мен първата тема трабва да е "как правилно да хванем китарата" След това някъде там трябва да се добави информация за тейпинга , щото аз докат намеря в нета инфо за тейпа , ми мина мерака Няма да е лошо да се напише инфо към по-неразбиращите кои китари какъв звук имат , ако те искат да си купуват каква да си иберат ... И така ... Ако искате , аз ще напиша някое друго текстче ... И накрая книгата - в PDF ( ) Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Да, тези неща са важни и най - впечатляващи за повечето начинаещи, но смятам че е още по важен момента с "практическата" теория и да се обърне вниманието на всеки сега започващ към нея, тъй като много хора са отблъснати в началото точно от това поради факта, че е представено суховато и не се вижда пряката връзка със свиренето. Цитирай
AXE Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Оляхте се значи Може и подробна биография на по-известните китаристи да се включи, както и история на електрическата китара, анатомия на ръцете, принцип на действие на слуховия апарат...... :green: Хайде да се съберем и да напишем заедно учебник за теорията и ПРАКТИЧЕСКОТО й приложение в китарата. Цитирай
metalmaniak Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Аз мога да драсна нещо за т.нар от мен секвенции. Много ме кефят като принцип и звучене. Прилагането им вече е по-трудно, но ако се хвана сериозно, ще съчиня нещо смислено. :guitar: Цитирай
musicman Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Не ме кефи идеята за уики, ако се започне сериозно този проект ще го хостна направо в www.muzikant.org Но на първо време трябва да се въведе някакъв ред. Трябва да има координатор, редактори и т.н. Но най-важното е да се уточнят разделите като начало. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Еее пичове този път ме изкефихте максимално! Смятам ,че идеята за Уикипедия е добра,примерно някой в момента му е кеф да чете за "Звукоизвличането" както по горе спомена някой,пише квото го интересува и то излиза(ефекта "УОУ" ) P.S. Бе май е най-добре да има 2 екипа(или един да работи и за двете) - Да има издаден учебник и отделно в интернет нещо като Уикипедия! Цитирай
npace Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 и аз искам да помагам в областите, в които разбирам особено вече няколко човека съм мъчил с моите "нови" методи на обяснение на теорията Цитирай
vovcho Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 За записа на компютър. Мисля, че трябва да има една глава, кратка, страничка-две максимум. Готино е. Аз ще си купя. Цитирай
jFog Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Guitar for Dummies ---Аз и китарата--- Ако е написана в закачлив стил обещавам да я прочета Като цяло бих ви насочил къ задължителните места в материята: 1.Запис- с разните му типс енд трикс 2.Микс-С нагледни тутурки подкрепени със подробни срийншотс за изпозването на различни програми.Кюбейс,Кейковете, тортите и тнтн. 3.Изчерпателни тутурки на теми:Как да си направя барабаните, как да си нарисувам Бас, и тнт.. Мисля че това за нещата които вълнуват повечето тук. Също така може да се отделят няколко страници за теория ..ташак бе , ама в крайна сметка става въпрос за практическото приложение... Цитирай
SlipFly Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Ми аре да почваме де 1-во да определим темите) преложения? Цитирай
motorbreath Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 ми за темите за начинаещи трябва да има една стойка,ноти,акорди,рифове... фингър стайл според мен трябва да има непременно една глава за електри4еската китара и за разни техники усилватели дистор6ън... софтуер айде да остая и другите да допълнят Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 За всеки стил /rock , metal , blues , jazz , other/ да има показани някакви примерни парчета ... Това много помага при композирането по-нататък . Трябва да има обяснение на китарата кое за какво е /ключовете се въртят , не се гълтат ) . Трябва цялото да е разделено на теория и практика . Също така трябва да има дадени упражнения , които китариста да изпълни след всяко ново нещо , което е научил . И така ... Цитирай
7thString Отговорено Ноември 15, 2005 Отговорено Ноември 15, 2005 Аз понеже съм кух на тема музикална теория, имам вече няколко статийки дето мислех да ги публикувам точно на тая практична тематика, тъй, че ме пишете вътре Цитирай
Recommended Posts