EAmechaniX Отговорено Август 23, 2009 Отговорено Август 23, 2009 Не мога да преценя точно какво значи ''според теб'', но по начина, по който си го написал, си личи, че идея си нямаш нито от единия, нито от другия адаптер. Когато купиш такъв сет на Дънкан за тея пари, аз ще купя един камион с адаптери. SDA-pickup Цитирай
spineless Отговорено Август 23, 2009 Отговорено Август 23, 2009 Според мен, тоест по мое мнение. Всеки си има свой собствен звук, Антикити серията на Сиймор Дънкан, като че ли имат най-винтидж излъчване и звук, за това би трябвало да седят по-добре на китарата, от колкото 2 кюлчета злато Джипсон! Все пак СД праввят адаптери, Гибсън китари... Пък щом искаш купи си камион с адаптери, прави квот искаш. Цитирай
SviStyle Отговорено Август 23, 2009 Отговорено Август 23, 2009 ^Имам много безумно предложение, но ако се търси истински винтидж звук, нека сложи P-90.Пък да видим тогава. Цитирай
Heavy Metal Отговорено Август 23, 2009 Отговорено Август 23, 2009 благодаря ,ако някой продава такива адаптери нека се обади. Цитирай
SergoX Отговорено Август 24, 2009 Отговорено Август 24, 2009 Всичко зависи от това, с какви средства располагаш.Аз изразих мнението си за 57ци,защото имах навреме ЕС-335,а това е до ден днешен убийствен семи-акустик.(май това се прави в момента по твоето"пате"). Съгласен съм с Краси- всичко си има определено предназначение,адаптерите също.И златните кюлчета на Гибсон "завоювали" света,дооооста преди госпожа и господин Дънкан развиха фирмата си в 1978.А ако си ограничен в средства -имам двойка винтейдж хъмбъкери ,японски от 1985 AriaProll CS-450 Cardinal,zebra colour/black-cream.Мисля,че ще са интересни на семи-акустика.Нали,Краси? А за Р-90 май трябва да се променят отворите... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 24, 2009 Отговорено Август 24, 2009 (Редактирано) ...ама всичко е вярно. хм...интересно предложение за адаптерите на Арията. Това са небезизвестните Protomatic V на Мацумоку и бих казал, че са леееко по-добри от моите Protomatic IV на SandWitch -а ми и имайки предвид цената, за която ги продава Серго, мисля, че е грехота ако не се възползваш. ...а за колегата spineless - нямам коментар. Предвид това, което е написал, му личи, до колко е на ТИ с тези неща.И да, Seymour Duncan Antiquity са страхотни адаптери. Имал съм Гибсън стандарт с такива, имал съм и 57-ци, но не бих казал, че едните са по-добри от другите, дори като човек, който си е поиграл и с едните, и с другите. Да се изкажеш, че ''за тези пари'' (100$) можеш да купиш сет (два) на Seymour Duncan Antiquity е меко казано глупост, като се има предвид, че само единият е по-скъп от 57-ца с почти 20$. Редактирано Август 24, 2009 от EAmechaniX Цитирай
BassTraffic Отговорено Август 27, 2009 Автор Отговорено Август 27, 2009 (Редактирано) След частична промяна на предварителния план, Грозното пате придоби и оперение. След монтажа на адаптерите ще видим дали може и да "плува". Сега чакам да пристигнат новите неръждаеми рамки за адпатерите, както и самите адаптери. Следва малко игра с поялник и това ще е май ... П.П. Направи ми впечатление, че грифчето е много добро. Рефретна се перфектно и сега с новия радиус и новия струнник се получи завиден екшън на струните. К. Димитров Редактирано Август 27, 2009 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 (Редактирано) Арч-бакът реже плотове! За останалото: Чети по-горе! Редактирано Август 27, 2009 от EAmechaniX Цитирай
BassTraffic Отговорено Август 27, 2009 Автор Отговорено Август 27, 2009 (Редактирано) ^Богдане! (ударението на А-то) К. Димитров Редактирано Август 27, 2009 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 Аууу, туй ся го видях! Абе що на главата пише Gibson? Малеееее! Ужас! Цитирай
BassTraffic Отговорено Август 27, 2009 Автор Отговорено Август 27, 2009 ...ами защото Fender надпис не му мяза К. Димитров Цитирай
Heavy Metal Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 приятел,трябва да знаеш ,че не само в америка правят гипсани /ако чуете как звучи по телефона без адаптери..... /а представям си като ги сложи адаша.дано само паснат адаптерите като звук.с право ше има голяма фукня и яко трошене на мифки..... адаш не се сърди но снимките много лъжат в действителност съм сигурен,че е много по яка Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 27, 2009 Отговорено Август 27, 2009 (Редактирано) Току що говорих по телефона с Генчо и той ме успокои, че не той е слагал надписа. Тъкмо щях да го закастрям. Така си е бил на китарата преди да стигне до него. Къде съм гледал, не знам, но не съм го видял преди това. Сигурно грозно, накриво поставеният струнник ми е бодял в очите( и все още го прави), та не съм забелязал лошо изработеният, цапнат на криво надпис. Май Флик ще излезе прав с мнението си, че най ценното нещо е работата на Кирчо. Ех, бая торта ми изкльопа... П.П. ...и мръфки. Иначе Янчо, добра работа синко. Все така, аха! Редактирано Август 27, 2009 от EAmechaniX Цитирай
BassTraffic Отговорено Август 27, 2009 Автор Отговорено Август 27, 2009 (Редактирано) ...ами как да видиш надписа, като не съм поствал снимки на грифа. Голям съм картоф! Понеже по предварителен план, нямаше да се прави нищо по грифа освен рефрет и най-вероятно за това не съм постнал снимки на цялата китара. ето грифчето как изглеждаше преди: К. Димитров Редактирано Август 27, 2009 от BassTraffic Цитирай
Recommended Posts