dandilov Отговорено Януари 11, 2011 Отговорено Януари 11, 2011 Ще наблегна на бобеца и айрянчето! Благодаря предварително! А успокоителните ще запазя за жена ми... Гаранция ще влязат в употреба като донеса още една китара в къщи.... Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 19, 2011 Автор Отговорено Януари 19, 2011 (Редактирано) ... и се случи така, че проекта за лого много ми допадна Червеният материал е някакъв перлоид (ако това е правилното название). На снимката е "пляснат" със светкавица и не се виждат много шарките. Имам разрешението на поръчителя да ползвам идеята за логото и в бъдеще по други проекти. Благодаря ти Владо! ..... п.п. Белите точки са прашинки Редактирано Януари 19, 2011 от BassTraffic 1 Цитирай
EAmechaniX Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 ... и като стана въпрос за червено, ето какво чаках цели 9 месеца и 15 деня. За това време направих едни близнаци и те пораснаха. Даже смятам да ги отбивам веки. Ама си заслужаваше. Дъщеря ми нещо запали да свири на китара и това ми е подаръка. Charvel Japan Custom Shop. Малко освежаване на тялото беше добре дошло. пп Серсем такъф! Цитирай
muzicantini Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 Тоз червеният юмрук много комунистически бре! Цитирай
Heartman Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 А на мен ми прилича на един друг юмрук Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 ^Нищо общо ... Петокрил седмох..ник е избацал д-р Коци, в култ на паметника, ама нема си признае гадЪт Харампи, чекам си акустичния кит Поздрави! Герги П.П.: ЕМХ: Щерката шредърка ли ша я правиш или нещо ... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 ^ Бе, поне няма да се разстройва и да се чуди накъде трябваше да се въртят тия врътки. Цитирай
dandilov Отговорено Януари 30, 2011 Отговорено Януари 30, 2011 Бижуто вече е при мен с куфар от thomman, поръчан чрез Динакорд! 1 Цитирай
ultramega Отговорено Януари 30, 2011 Отговорено Януари 30, 2011 Честито ! Да си я ползваш със здраве. Супер изглежда , а и не се съмнявам в съвършенството на майстора . По мой вкус топа вероятно бих го предпочел с някакъв цветови нюанс Цитирай
dandilov Отговорено Януари 30, 2011 Отговорено Януари 30, 2011 ^ Благодаря! И аз мислех първоначално да се използва малко жълт байц, но тъй като дръвцето си е достатъчно красиво, с Коцето решихме да остане натуралният цвят. А пък така ефекта е и по-голям, тъй като под различен ъгъл доста контрастно изпъкват и се скриват различни шарки. Много е ефекто! Като хамелеон е. Цитирай
Heavy Metal Отговорено Януари 31, 2011 Отговорено Януари 31, 2011 (Редактирано) Честито Дани!Много красива е станала и според мен добре е че,не си оцветил топа щото щеше да се загуби финеса.Много да те радва и гали ушите и душата ти!Поздрави и на АДАША,голям е ....... Редактирано Януари 31, 2011 от Heavy Metal Цитирай
BassTraffic Отговорено Февруари 1, 2011 Автор Отговорено Февруари 1, 2011 (Редактирано) Дани, куфара е супер, за китарата не знам - ти ще кажеш. Иначе аз се сетих, че може да ви е интересна тая глезотийка, която направих съвсем скоро и която всъщност не е само за визия: Материала е БГ Явор с наченки на Spalt. К. Димитров Редактирано Февруари 1, 2011 от BassTraffic 1 Цитирай
EAmechaniX Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 (Редактирано) Ей, Величко, можеш ли да ме накараш сега и страт да си купя, а?! Редактирано Февруари 1, 2011 от EAmechaniX Цитирай
Vrnko Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 (Редактирано) Не знам за другото обаче визията е върхът. Голяма красота е Редактирано Февруари 1, 2011 от Vrnko Цитирай
BassTraffic Отговорено Февруари 1, 2011 Автор Отговорено Февруари 1, 2011 ^^ Хей, Добродушко! Нали знаеш, че още една китара винаги е добре дошла към комплекта пикгард... ^ Визията - да супер е! Имам предвид дървото. Даже малко съжалявам, че продадох един такъв топ <_ . src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_yes.gif" alt=":yes:"> ...... Цитирай
Recommended Posts