BassTraffic Отговорено Юни 16, 2010 Автор Отговорено Юни 16, 2010 Главен сътрудник и старши разузнавач към отдела за "Интернет Разузнаване" АнтоNeo, или накратко Mephistofel, успя да хакне и съответно препрограмира сайата на JDrozd, като приложи към сайта им полезна информация на свободен достъп. Благодарим ти АнтоNeo, спести ни много усилия ! Инфото за сетъп на басчета: http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry563840 К. Димитров Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 Ей, ти как ме нахоботиииии!!! Внимавай, момченце, щото знаеш ли колко фотокомпромати съм събрал, а?! Иначе, докато се подмотваш, аз ще се опитам да те спася от лапите и зъбите, на гладните за снимки хиени, като досадя с още някой фотос на това, което причини на беззащитното ми басче: Цитирай
Wanted Отговорено Юни 19, 2010 Отговорено Юни 19, 2010 Привет имам питане за МАстер К!нут за електричка от месинг.добро или зло ?! сериозен въпрос несериозно повдигнат !!!! поздрави ... Мр.Паркетолог! Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 20, 2010 Автор Отговорено Юни 20, 2010 (Редактирано) Хей, АнтоNEO, мале, аз на теб съм ти се заканил , за дето не ме просвети в дебрите на Фотографията тогава, когато все още имах коса ! Сега, следва логичният въпрос - Кога ще чуем (или видим ) "Феникс"-а в действие? Wanted Аз лично съм "ЗА" месинг, а дали е за добро или зло- трудно мога да кажа. Харесва ми (не само визуално) и за това ползвам метални нътове, само дето ги правя от неръждавейка. Особеността при месинга е, че трябва да се покрие галванично, за да се предотврати патинирането и зеленясването на сплавта. Има възможност дори да се пръсне с безцветен лак за метал, който също върши работа като антикорозионен слой. . К. Димитров Редактирано Юни 20, 2010 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 20, 2010 Отговорено Юни 20, 2010 (Редактирано) Бронз - предполагам ще е добър заместител. (не съм пробвал) Редактирано Юни 20, 2010 от EAmechaniX Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 29, 2010 Отговорено Юни 29, 2010 Хей, АнтоNEO, мале, аз на теб съм ти се заканил , за дето не ме просвети в дебрите на Фотографията тогава, когато все още имах коса <_> Т.2. - резонен въпрос ... Т.1. - при следващата ни среща ти скривам ключовете от колата и няма да седим до 4:40 през нощта на количка и кафенце, да знаеш! То и аз съм един самозван фото-уона-би, ма ще обелим лаф, докато ми врътнеш ... един фретлес на ишлеме! Цитирай
Wanted Отговорено Юли 7, 2010 Отговорено Юли 7, 2010 а пък всички ний си чакаме нови проекти , снимки и дъъъълги обяснителни записки под и над черта !!!! Цитирай
col_radin Отговорено Юли 12, 2010 Отговорено Юли 12, 2010 Здравейте и от мен! Искам тук да благодаря лично на Коцето за невероятните подобрения, които направи на любимия ми бас Carvin LB76. Цитирай
BassTraffic Отговорено Юли 14, 2010 Автор Отговорено Юли 14, 2010 (Редактирано) АнтоNEO, мале, пълен си с идеи и предложения. Ще взема да си харесам някое ... Wanted: Да, определено има известен застой, но ... може и да е за добро. Ще видим как ще потръгнат нещата около някои нови идеи и най-вече да видим как ще се справя с... фотото col_radin: И аз благодаря BloodMetall: Наближава и твоят час К. Димитров Редактирано Юли 14, 2010 от BassTraffic Цитирай
a_panov Отговорено Юли 19, 2010 Отговорено Юли 19, 2010 Made by the hands of KD Видях тоя надпис наживо в събота в Нова Загора! Тия инструменти на K.D.Basses живеят свой собствен живот! Няма такива китари! Те са K.D.Basses, и както всеки лютиерски инструмент са произведение на изкуството. Като лютиерски инструменти не са за средностатистическия китар мен/уоман в България като цени. Отделно от това да ви съобщя че за неизвестно време в бъдещето няма да се приемат нови поръчки, поради много причини. Така че даже и да имате парите, може и да не ви обслужат... 1. Не се съмнявайте в перфекционизмана на изработката до последния детайл! 2. Не се съмнявайте в перфекционизмана на изработката до последния детайл! 3. Не се съмнявайте в перфекционизмана на изработката до последния детайл! 4. Не се съмнявайте в перфекционизмана на изработката до последния детайл! 5. Не се съмнявайте в перфекционизмана на изработката до последния детайл! 6. Не се съмнявайте в перфекционизмана на изработката до последния детайл! 7. Не се съмнявайте в перфекционизмана на изработката до последния детайл! 8. Не се съмнявайте в перфекционизмана на изработката до последния детайл! 9. Не се съмнявайте в перфекционизмана на изработката до последния детайл! 10. Не се съмнявайте в перфекционизмана на изработката до последния детайл! Прегледайте горните 10 точки и ако не сте съгласни с мене, тогава хайде там на място да ходим да ви набивам чивиите и да ви вкарвам в правия път. Crafted by God. Цитирай
Valeri_pj Отговорено Юли 27, 2010 Отговорено Юли 27, 2010 Честно казано нямаше нужда от 10 тте точки горе.То се вижда и с невъоръжено око.Човек като види само гърба на тази китара без да е видял окончателния и вид си личи професионалната и изработка.Наистина е изпипано всичко до най-малкия детайл.Радостно е че има такива майстори по нашите ширини и най-вече в нашата бедна държавица и искрено се надявам всеки добър музикант да притежава такъв инструмент за да ни радва с хубава музика. Успехи !!! Цитирай
Wanted Отговорено Август 19, 2010 Отговорено Август 19, 2010 всичко май е отишло на море и никакви нови проекти !!!! ЗАШТО!!!! ИСКАМЕ ГИТАРИ!!! А НЕМОРЕ!!! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 19, 2010 Отговорено Август 19, 2010 Истината е, че има нови неща и има какво да се покаже, ама защо не се показва...?...? BloodMetall: Наближава и твоят час Цитирай
a_panov Отговорено Август 19, 2010 Отговорено Август 19, 2010 Проекта се казва "Галица Империтрели"! Заданието е около страница и половина с обяснения в около 25 точки... В основата си проекта представлява метълска китара в един бридж хъмбъкер, само с един волиум потенциометър, страт тяло (не е суперстрат), Чарвел - Джаксон глава, гибсъновска мензура, хибридни струни 8-48 и хард тейл. Имам снимки от заготовките - изходния материал който съм пратил в Нова Загора. Колкото и да са смешни частите сами по себе си и донорската китара от която ще се вземе тялото очаквайте да сте сащисани от крайния резултат... както винаги! Като краен срок очаквам да е готова другата събота и неделя 28 -29! Цитирай
Recommended Posts