Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Ама пикгарда не е ли за 3 сингъла ? о.О

Да, така е. Тялото е било конфигурация HSH, а пикгарда е SSS. Пасва идеално на отворите на тялото и както казва dandilov - "има място да се поберат"!

К. Димитров

Отговорено

^^ Не са...повечето, които съм виждал са си изцяло със сингли....майсторе фен съм ти знаеш без изобщо да те лаская - пълниш ми душата :punk_guitar: Давай нататък с проектите, че да събирам идеи :):)

Отговорено

Адаш :) !

П.П. ... :) аз също събирам идеи (идеи, които включват теб и таланта ти), да не кажа, че вече имам такива, но нека всичко с времето си :punk_guitar: .

К. Димитров

Отговорено

Серго, баш ми е драго да видя, че си вече в мрежата ;) .

Бърста ще го затопля още малко, но преди това ще трябва да махна няколко излишни градуса от собственото си тяло, които ми създават много главоболие и неразположение. Мисля си, ако ти ги прибавя тия екстра 2-3 градуса към онези -15, няма ли да е по-добре там където си? Хем аз ще съм си добре, хем на теб ще ти е по-топло, а?

К. Димитров

• 3 weeks later...
Отговорено

другари,!!!!

Нека дружно да аплодираме темата, та вземе да мръдне,

Още,Още ,Още...

всеки ден минавам да видя дали нещо се е случило с последната китарка,

и пак от залата

искаме още ,

искаме още....

Отговорено

...ще мръдне темата, няма начин. Има още работа по Старата и до достигане на крайният му вид, доста неща ще се променят. Има доста работа по надписи, лога, бърстове... Даже още не е ясно как ще лакирам главата на грифа...абе занимавка има и то доста. Скоро ще цъкна малко пикс, че определено ще има нужда и от вашето мнение.

К. Димитров

• 4 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Здравейте, определено измина доста време откак не съм добавял нови снимки в темата. Причини има бол, оправдания също, така че... да вървим напред :) .

Определено тоя Страт ме озори и то не кое да е, а лако-бояджийките моменти. Тоя бърст дето го мислихме (на предните снимки) не се оказа добра идея. Прозира на по-силна светлина и се виждат слепките от тялото и фурнира. Разбира се едрата шкурка реши проблема много бързо, но това не ми улесни работата впоследствие. Не искахме (аз и Сергей) бърста да е стандартно черно-червен, но май не можахме много да го избегнем. Все пак плътен цвят трябваше за да скрие лепилните шевове. След общо 4 експеримента и съответните сваляния на експерименталните бърстове се получи това:

s7300072.jpg

s7300073c.jpg

s7300074c.jpg

s7300071f.jpg

Сега остава само да се пръсне и главата на грифа, моля давайте съвети как би било най-добре да се нацапа?

s7300076.jpg

К. Димитров

Редактирано от BassTraffic