Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Не мога да преценя точно какво значи ''според теб'', но по начина, по който си го написал, си личи,

че идея си нямаш нито от единия, нито от другия адаптер. Когато купиш такъв сет на Дънкан за тея пари, аз ще купя един камион с адаптери.

SDA-pickup

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен, тоест по мое мнение. Всеки си има свой собствен звук, Антикити серията на Сиймор Дънкан, като че ли имат най-винтидж излъчване и звук, за това би трябвало да седят по-добре на китарата, от колкото 2 кюлчета злато Джипсон! Все пак СД праввят адаптери, Гибсън китари... :beer: Пък щом искаш купи си камион с адаптери, прави квот искаш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко зависи от това, с какви средства располагаш.Аз изразих мнението си за 57ци,защото имах навреме ЕС-335,а това е до ден днешен убийствен

семи-акустик.(май това се прави в момента по твоето"пате"). :) Съгласен съм с Краси- всичко си има определено предназначение,адаптерите също.И златните кюлчета на Гибсон "завоювали" света,дооооста преди госпожа и господин Дънкан развиха фирмата си в 1978.А ако си ограничен в средства -имам двойка винтейдж хъмбъкери ,японски от 1985 AriaProll CS-450 Cardinal,zebra colour/black-cream.Мисля,че ще са интересни на семи-акустика.Нали,Краси? А за Р-90 май трябва да се променят отворите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...ама всичко е вярно. :yes:

хм...интересно предложение за адаптерите на Арията. Това са небезизвестните Protomatic V на Мацумоку и бих

казал, че са леееко по-добри от моите Protomatic IV на SandWitch -а ми и имайки предвид цената, за която ги продава Серго, мисля, че е грехота ако не се възползваш.

...а за колегата spineless - нямам коментар. :slap: Предвид това, което е написал, му личи, до колко е на ТИ с тези неща.И да, Seymour Duncan Antiquity са страхотни адаптери. Имал съм Гибсън стандарт с такива, имал съм и 57-ци, но не бих казал, че едните са по-добри от другите, дори като човек, който си е поиграл и с едните, и с другите.

Да се изкажеш, че ''за тези пари'' (100$) можеш да купиш сет (два) на Seymour Duncan Antiquity е меко казано глупост,

като се има предвид, че само единият е по-скъп от 57-ца с почти 20$. :yes:

Редактирано от EAmechaniX
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След частична промяна на предварителния план, Грозното пате придоби и оперение. След монтажа на адаптерите ще видим дали може и да "плува".

 

s7307098.jpg

 

s7307097.jpg

 

s7307096.jpg

 

s7307095.jpg

 

s7307099.jpg

 

s7307103.jpg

 

Сега чакам да пристигнат новите неръждаеми рамки за адпатерите, както и самите адаптери. Следва малко игра с поялник и това ще е май ...

 

П.П. Направи ми впечатление, че грифчето е много добро. Рефретна се перфектно и сега с новия радиус и новия струнник се получи завиден екшън на струните.

 

К. Димитров

Редактирано от BassTraffic
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Богдане! ;) (ударението на А-то)

 

К. Димитров

Редактирано от BassTraffic
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

приятел,трябва да знаеш ,че не само в америка правят гипсани /ако чуете как звучи по телефона без адаптери..... /а представям си като ги сложи адаша.дано само паснат адаптерите като звук.с право ше има голяма фукня и яко трошене на мифки.....

 

адаш не се сърди но снимките много лъжат в действителност съм сигурен,че е много по яка

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Току що говорих по телефона с Генчо и той ме успокои, че не той е слагал надписа. Тъкмо щях да го закастрям. Така си е бил на китарата преди да стигне до него. Къде съм гледал, не знам, но не съм го видял преди това. Сигурно грозно, накриво поставеният струнник ми е бодял в очите( и все още го прави), та не съм забелязал лошо изработеният, цапнат на криво надпис. Май Флик ще излезе прав с мнението си, че най ценното нещо е работата на Кирчо. Ех, бая торта ми изкльопа...

П.П. ...и мръфки.

 

Иначе Янчо, добра работа синко. Все така, аха! ;)

Редактирано от EAmechaniX
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...ами как да видиш надписа, като не съм поствал снимки на грифа. Голям съм картоф! Понеже по предварителен план, нямаше да се прави нищо по грифа освен рефрет и най-вероятно за това не съм постнал снимки на цялата китара.

 

ето грифчето как изглеждаше преди:

 

pic0454o.jpg

 

 

К. Димитров

Редактирано от BassTraffic
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.