EAmechaniX Отговорено Февруари 24, 2010 Отговорено Февруари 24, 2010 Ше мълчим, а, ... тъй ле, а?! До сега върга камъни, ся мълчиш...мЪлчи, бе, мЪлчи! пп - Здрасти, Серго! Земай тюлена и хич да не ти пука, той Ставри ше одялка друга копаня. Цитирай
Simphony Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Браво, поздрави за темата, наистина много ще помогне на такива като нас които едва сме се захванали с тази дейност. Искам да попитам с какви машини работиш за изработката на грифовете (въпросът ми е принципен, не е отнесен към темата)? Щото само на ръка не става определено. Аз сега съм подхванал една китара малко откачена , не знам дори на какво ще прилича, но си я правя за мен така че... , с която мисля да допринеса за темата, но като я направя ще кача снимки и коментари.За сега знам само, че ще е с 27 прага и ключове на всякъде хаха дано се получи нещо. Поздрави. Е.Дженоваров Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Викам да организираме национален протест и да блокираме гръцката граница докато Станимир не пусне снимки. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 (Редактирано) Тоя, дето не знае какво е машина и дялка всичко с рендето и шкурка, нещо се затри. Всъщност се спотайва, щото го нахуботях едно хубоо и ся са е невросал и не ще да ми отговаря тук в темата, независимо, че му върнах собствените му камъни в неговата градина. Айде Кире, покажи са, щото ша та замергам още! Редактирано Февруари 26, 2010 от EAmechaniX Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 1, 2010 Автор Отговорено Март 1, 2010 (Редактирано) Честита Баба Марта на всички! Бъдете здрави! ... и ако някой в знак на обич реши да ви върже мартеница не на ръката, а на врата и започне да стяга- веднага започвайте да се съмнявате в искрените намерения на жеста . Проекта "Антонио Рикардо" отчете прогрес, макар и незначителен, но все пак е нещо. Тялото се оказа доста трудоемко и отне много от дефицитните ми мозъчни клетки. Все пак започна да се получава така, както планирахме и вече стигнахме до момента да уточним последни детайли, преди да лепнем топеца. Понеже баса е двуанусен по реждение,... ...а сега се налага да се ползва само Моно, затова се наложи да предизвикаме запек. Това изисква, да се направи "клизма": Продължението следва! К. Димитров П.П. Simphony, радвам се, че има ентусиасти, за които имат намерение и желание да се потопят в сферата на изработка на музикални инструменти. Това е красиво занимание, стига целите му да са благородни (постигане на вътрешно удовлетворение за постигнат резултат). Що се отнася до това, как се прави гриф - първите няколко грифа ги направих с трион, тесла, джобно ножче, раш пила, шкурка и дрелката на съседа за отворите на ключовете. Всичко това беше през 1998 година. Грифовете са още в ръцете на хора, които свирят на тях Редактирано Март 1, 2010 от BassTraffic Цитирай
Simphony Отговорено Март 1, 2010 Отговорено Март 1, 2010 Продължението следва! К. Димитров П.П. Simphony, радвам се, че има ентусиасти, за които имат намерение и желание да се потопят в сферата на изработка на музикални инструменти. Това е красиво занимание, стига целите му да са благородни (постигане на вътрешно удовлетворение за постигнат резултат). Що се отнася до това, как се прави гриф - първите няколко грифа ги направих с трион, тесла, джобно ножче, раш пила, шкурка и дрелката на съседа за отворите на ключовете. Всичко това беше през 1998 година. Грифовете са още в ръцете на хора, които свирят на тях Благодаря ти, ще следя темата за тоя бас с КЛИЗМА хахаха, интересно ми е да видя какво ще се получи УСПЕХ! Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 1, 2010 Автор Отговорено Март 1, 2010 (Редактирано) Simphony SergoX Серго, пробвай да се пазариш за цял тюлен + рибата. Ако може пазари и една ескимоска, да видим до колко може да стимулира въображението на твореца Салваторе (Харизанко), нямаш натъпкване бре! Напълних ти градината с павета, потроших ти керемидите, вече ядеш тортички от гранитни блокчета, е няма вече , криза. Telerig Адаш, няма с гражданско неподчиние да се събуди стумула за фотография , виж е друго нещо. ............ Редактирано Март 1, 2010 от BassTraffic Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Ехааа, доживяхме снимки! Ще вземе да стане бас от това, майсторе, а? Иначе, да - оргиналдЪ си беше с 2 входни жака, но сега ще минем на един, поради спецификите на новата електроника. Само малко ме притеняват тези ануси и клизми, ама всеки творец си бил малко луд, казват ... Искам да използвам случая и да благодаря на Ники/Nikifena, Явор/разбойник и Стефан/chobbi - те си знаят за какво! Цитирай
Nikifena Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 ^ Знаем, знаем. А дано да има скоро повод да се съберем така по басистки и по бира Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 4, 2010 Автор Отговорено Март 4, 2010 Здравейте, мигновено приложих операция "Тапа" и "запека" е на лице. Малко се поизложих с едната слепка , но за щастие тя не е отговорна и за още по-голямо щастие, жака ще минава точно оттам . К. Димитров П.П. Антонио мале, вслушай се в думите на Nikifena, той право дума... Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 5, 2010 Отговорено Март 5, 2010 ^ Уф, нали? "емотикон-който-с-тъжна-въздишка-прибира-снайпера-в-куфара" Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 6, 2010 Автор Отговорено Март 6, 2010 ...имам шапка невидимка и валиден международен паспорт, а двете в комбинация, правят "калибъра" ти безполезен .......... Цитирай
BassTraffic Отговорено Март 9, 2010 Автор Отговорено Март 9, 2010 (Редактирано) ...радвам се, че се намирам сред пацифисти. Не на оръжието! Иначе Рики-Баки започна да придобива завършен вид. По телцето вече няма какво сериозно да се прави, освен обичайните неща - отвори за адаптери, кутия за електроника, монтиране на гриф, изглежда ето така: Сега подавам топките... , топката в ръцете на АнтоNEO, който има не леката задачка да изнамери струнник. Давай, мале, ние сме с теб! Може и да постнеш снимки, ще ни е интересно... К. Димитров Редактирано Март 9, 2010 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Март 9, 2010 Отговорено Март 9, 2010 (Редактирано) Оха, убаичка става! Няма да питам зако е унъс дупка там и ти няма да ми кажиш... Онзи паткан май сериозно си го отглеждаш в ателието... домашен любимец, ръишли... ...хапва си. Редактирано Март 9, 2010 от EAmechaniX Цитирай
Recommended Posts