SergoX Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 Защо ли защо са направени тези нови отворчеета? Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 13, 2009 Автор Отговорено Септември 13, 2009 Още малко снимки, които показват китарата полирана, фретната и тестово сглобена. К. Димитров Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 (Редактирано) Казвал ли съм ти, че ако станеш един авто-бояджия, ще избиеш рибата...не само в Янтра ами и в Нил заедно с крокодилите и хипопотамите. Чака те велико бъдеще my friend, ...като порастнеш. Като знам как изглеждаше тая китара и какви кривини имаше върху топа, направо ми се ревеше к'ъф те чака..., а ето сега ''червената шапчица'' изглежда изгладена и натъкмена така, както никога не е била, дори като нова. ...и както вземем предвид, че вече съм пипал тази китара, все още не мога да се насладя на прекрасната изработка. Ще взема да си я сложа като фон на работният плот, мамка му! Редактирано Септември 13, 2009 от EAmechaniX Цитирай
Slide Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 Браво, браво! Страшна е станала! Една вметка само - не знам какъв цвят ще е капачето за тръст рода, но черно много добре ще контрастира на главата на китарата. Отлична работа, другарю! (Служа на Репубукла България!) ПП: По боята, поне от квото видях, няма "портокали". (автобояджийте знаят какво е това). Направо е джам! Цитирай
SergoX Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 (Редактирано) Добър вкус имаш,Slide.Капака ще е черен +... Супер paint job , K.D. ! Ееех,че няма иконки с торти !!!! Нищо,ще ги заместим с оригиналните !!! Редактирано Септември 13, 2009 от SergoX Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 13, 2009 Автор Отговорено Септември 13, 2009 (Редактирано) Казвал ли съм ти, че ако станеш един авто-бояджия, ще избиеш рибата...не само в Янтра ами и в Нил заедно с крокодилите и хипопотамите. Чака те велико бъдеще my friend, ...като порастнеш. Като знам как изглеждаше тая китара и какви кривини имаше върху топа, направо ми се ревеше к'ъф те чака..., а ето сега ''червената шапчица'' изглежда изгладена и натъкмена така, както никога не е била, дори като нова. ...и както вземем предвид, че вече съм пипал тази китара, все още не мога да се насладя на прекрасната изработка. Ще взема да си я сложа като фон на работният плот, мамка му! Вичо, аз съм т*п и упорит. Незнам кое от двете надделява повече при избора на "бъдеще", ама с авто-тенекии няма да стане "риболова" . П.С. ... да ти имам емотикончетата само П.С2. Благодаря за позитивните отзиви относно КаШе-то (Красная Шапачка) К. Димитров Редактирано Септември 13, 2009 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 13, 2009 Отговорено Септември 13, 2009 Вичо, аз съм т*п и упорит. Незнам кое от двете надделява повече... Лъчко, силно се надявам да е второто! ПП Казват се Емотикрасьовци...ако не знаеш! Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 14, 2009 Автор Отговорено Септември 14, 2009 (Редактирано) Здравейте! Това са последните снимки от процеса на работа по китарката. Китарката е сглобена, запоена, тествана и отдавна в ръцете на собственика си, и всеки, който иска да види или чуе резултата, знае към кого да се обърне . К. Димитров Редактирано Септември 14, 2009 от BassTraffic Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 (Редактирано) Рашко, честито! Със здраве да си я подрънкваш и да ни радваш с много музика! ПП Абе тоя килим на снимките ми е познат от някъде! ПП-2 Адаптерите разцепват! P-90+Сингъл Редактирано Септември 14, 2009 от EAmechaniX Цитирай
spineless Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 Браво на КД, за толкова малко време да се реставрира такава китара е голямо майсторство. Абе, мaй има малко портокал на третата снимка? Межди адаптерите или се лъжа? Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 14, 2009 Автор Отговорено Септември 14, 2009 (Редактирано) ^ Не беше много кратко времето. Отне около месец, че малко повече дори. Що се отнася до портокала - неизбърсан препарат. Преди да направя снимките, китарата беше цялата в отпечатъци от пръсти, които много добре се виждаха на снимките. Пръснахме малко от препарата и явно не сме го избърсали навсякъде. К. Димитров Редактирано Септември 14, 2009 от BassTraffic Цитирай
ultramega Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 ПП Абе тоя килим на снимките ми е познат от някъде! Снимай я тая стая най накрая да се похвалиш, стига си ни карал да гледаме в бекграунда. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 14, 2009 Отговорено Септември 14, 2009 Не може! Ше стане реклама на мебели ''Ultramega'' Цитирай
Recommended Posts