VOSTOK Отговорено Декември 7, 2005 Отговорено Декември 7, 2005 Само да уточня - искам полупедерасти, но не ги желая... :green:
CorvusCorax Отговорено Декември 7, 2005 Отговорено Декември 7, 2005 Ман, да ти се намира нещо емотикон с трима полупедерасти, които се бият в кал, криейки се от майките си? Че много ми трябва! :green: Абе... По принцип не, ама може да ти нарисувам. Ей ся почвам да търся снимки на Е. Минчев за вдъхновение Човека иска полупедерасти , а пък Евг(точка) Минч(точка) си е пълен (педераст) ... ми аз само едната половина да дам?
jFog Отговорено Декември 7, 2005 Отговорено Декември 7, 2005 Ман, да ти се намира нещо емотикон с трима полупедерасти, които се бият в кал, криейки се от майките си? Че много ми трябва! :green: размазах се по пода направо!!!
CorvusCorax Отговорено Декември 7, 2005 Отговорено Декември 7, 2005 Мъро, няма нячин - не мога да измисля нищо по твоя проблем. Освен да ти пратя снимка на брат ми и двамата му най-добри приятели...
VOSTOK Отговорено Декември 8, 2005 Отговорено Декември 8, 2005 (Редактирано) Хахахаха Добрата новина е, че като поотраснете (5-6 години още), евентуално, ще станете добри приятелчета и ще се виждате за по бира чат-пат. И тогава горчиво ще съжалявааш за това, което си казвал за младежа и приятелите му, в пристъп на вина и пиянска честност ще му го разкажеш и после - тлъсто заглавие в Нощен Труд: "Пишман братя се колят в нарочен дуел". :wow: Редактирано Декември 8, 2005 от VOSTOK
pacman Отговорено Декември 8, 2005 Отговорено Декември 8, 2005 (Редактирано) Тц-тц-тц Тази хипотетична историйка някакси странно защо ми напомня за края на Anger Management Редактирано Декември 8, 2005 от pacman
vovcho Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Аз предлагам да се сложи една емотиконка, на която човечето да си пръсва мозъка с патлак. Много би била подходяща за коментар към последните теми, които се въдят, най вече в раздел "Китара".
Dilian Nedev Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Отговорено Февруари 4, 2006 Аз предлагам да се сложи една емотиконка, на която човечето да си пръсва мозъка с патлак. Много би била подходяща за коментар към последните теми, които се въдят, най вече в раздел "Китара". Такова ли ??? Даааа , определено и много подходящо
jFog Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Правете Музика с любов Не Война ---------------------------- ----------------------------
hellfire Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Аз съм за добавянето на нови емотикони ... ама да са такива ... с музиканти ... и такива с пияници... мисля че от други няма нужда
stratocaster Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Аз предлагам да се сложи една емотиконка, на която човечето да си пръсва мозъка с патлак. Много би била подходяща за коментар към последните теми, които се въдят, най вече в раздел "Китара". Такова ли ??? Даааа , определено и много подходящо супер е тази., макар че съм против идеята - нека се сложи - страшна е! има и една дето жълтото човече си бърка в носа..........
MDFk Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 Затварям темата. Ще сложа анкета за нея. От почти 40 мнения 33-34 са офтопик.
Recommended Posts