Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Предлагам да се добавят още иконки (не че тези са малко) !

Ще е хубаво ако се качат някои от онези дет са големи и много смешни (е , само някой от тях) ...

Вие какво мислите ???

• Отговори 42
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

ако искаш и детска градина може да направим, специално за тези които се чувстват още деца :D играчки, колички, кофички с пясък - за да не им е скучно :metalist:

Отговорено
ако искаш и детска градина може да направим, специално за тези които се чувстват още деца :D играчки, колички, кофички с пясък - за да не им е скучно :metalist:

Я ни са ибавай с бай брадър , щот ща плясна ...

Отговорено

:P

Абе вие двамата от детска градина на еротика го ударихте ..... внимавайте че комбинацията между двете е наказуема .....

;);):D :killyou: :D

:D

Отговорено
;)

Абе вие двамата от детска градина на еротика го ударихте ..... внимавайте че комбинацията между двете е наказуема .....

;);):D :killyou: :D

Много ми е чудно какво е наказанието ...

И САМО ДА КАЖА , ЧЕ В МОЕТО ПОСТЧЕ НЯМА НИКАКЪВ НАМЕК ЗА ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ (освен ако stratocaster не е жена !!! :D ) , БИСЕКСУАЛИЗЪМ , ПЕДОФИЗЪМ (Все пак съм на 15 , моля ви са !!!)

Отговорено (Редактирано)
;)

:D  :D  :D  :killyou:  :P

И САМО ДА КАЖА , ЧЕ В МОЕТО ПОСТЧЕ НЯМА НИКАКЪВ НАМЕК ЗА ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ (освен ако stratocaster не е жена !!! ;) ) , БИСЕКСУАЛИЗЪМ , ПЕДОФИЗЪМ (Все пак съм на 15 , моля ви са !!!)

Ми аз малко да рзведря обстановката ....... надявам се няма сърдити ;)

;)

Редактирано от DeathZone
Отговорено

;)  :D  :D  :killyou:  :D

;)

И САМО ДА КАЖА , ЧЕ В МОЕТО ПОСТЧЕ НЯМА НИКАКЪВ НАМЕК ЗА ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ (освен ако stratocaster не е жена !!! ;) ) , БИСЕКСУАЛИЗЪМ , ПЕДОФИЗЪМ (Все пак съм на 15 , моля ви са !!!)

Роки ти нали с чурка беше дя, кви ги бръщолевиш :P

Отговорено

оффф...........започна се пак с безполезните бращулевения:D)

кажете си мнението за Иконите и тва е..баси

аз съм против има достатъчно;:D)

Отговорено

Аз съм 100% ЗА....нашите smile-та тука вече са малко ретро...а и наистина може да са повече....просто е някак по-лесно да изразиш моментното си състояние с :wall: или :killyou: ама както и да е де :)

Отговорено
така като ни гледаш нас оставаш ли с впечатление, че сме ЗА :) айде сти га спа :D

така като ви гледам вас ..ви се чудя вие друга работа нямате ли си??

коментирайте темата..не някви си ваши отклонения които мен не ме валнуват особено много!

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.