Muteriac Публикувано Юли 5, 2009 Публикувано Юли 5, 2009 Става въпрос за този клип - Колкото и да го гледам, не мога да направя китарата на акустична или електро-акустична и ми стана интересно как се постига. Цитирай
MiroLambov Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 До колкото се сещам има 2 възможностти: 1. Пиезо адаптер на китарата... 2. Аксутичен симулатор. Честно казано на мен ми звучи повече като пиезо, но не съм сигурен. Цитирай
Nel4o_84 Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 (Редактирано) Акустичен симулатор. Аз мисля че грешиш... Това е Редактирано Юли 5, 2009 от Nel4o_84 Цитирай
trolla Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 не е тва Flanger не се ползва за постигане на акустик саунд Цитирай
Nel4o_84 Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Аз мисля че е обратното защото имам опит с акустика...не знам... Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 (Редактирано) А иначе в клипа е с пиезо адаптер. Редактирано Юли 5, 2009 от ciriljhonson Цитирай
Muteriac Отговорено Юли 5, 2009 Автор Отговорено Юли 5, 2009 Дори не ми мина през ума, че е толкова просто Благодаря на отзовалите се! Цитирай
Dball Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Аз мисля че грешиш...Това е omg wtf omg wtf пич според мен даже е http://www.bossus.com/gear/productdetails....mp;ParentId=254 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Най-убедителният начин за постигане на звук на акустична китара е....... с акустична китара. Останалото са симулатори, процесори, семплери и т.н. А електрическата китара с пиезо е...... електрическа китара с пиезо. Цитирай
Bo Yan Отговорено Юли 6, 2009 Отговорено Юли 6, 2009 съгласен съм с Евтим. като виден акустичен спец (хахаха) бих желал да споделя опита си с риск да стана досаден. имам 2 ел. китари с пиезо - едната е с Фишман Пауър бридж и пауър чип (бла..) другата е с ЛР Багс (супер) имам и Фишман Аура педал (акустик симулатор) Аурата я ползвам с предусилвател на ЛР Баггс (ЛР Багс - супер, казах ли го вече?) принципно пиезото НЕ звучи като акустична китара, дори да е на акустична китара. точка по въпроса. оттам нататък няма чак такова значение дали пиезото е на електрическа китара или акустична - винаги ще звучи като нещо друго. на босс акустичния симулатор не е нищо особено - най-обикновен ИКю Аурата на Фишман е горе долу добро решение. бих предпочем Мама Беър на Д-тар, но той е зверски скъп... с Аурата и пиезото на ел. китарата не се променят кой знае колко нещата, но определено е доста по-близо отколкото само с пиезото и предусилвателя. винаги ползвам ИКю (Л Р Багс - дъ шит! ) - според системата, помещението и т.н. на кухарката имам адаптер К&К на които бях артист на месеца преди 2 години.. (мерси на Явор Разбойников, който преди години ме открехна на тази уникална марка адаптери) К&К не е пиезо и звучи по реалистично. като добавя Аурата и ЛР Багс пара Д Ай и СТАВА СТРАШНО момчета и момичета... звука е просто мечта... т.е. звучи много реалистично. хайде наздраве и се обаждайте за уроци - идвам си на 16ти юли и ще преподавам/консултирам до началото на август, а ако върви и има интерес може и след това... Боян Цитирай
Recommended Posts