mr.t Публикувано Юли 4, 2009 Публикувано Юли 4, 2009 Привет добри хора от известно време се ровя из нета и изчетох какво ли не.... Искам да си взема firewire звукова карта поддържаща firewire 800,тъй като ми е такъв порта и вече найстина мн се обърках от килата попита информация... Моля,ако някой има опит и впечетления от продукт,отговарящ на това,което издирвам,да сподели или даде съвет. Бюджетът ми не е много голям (300 -350 лв),имайки се предвид,че става дума за домашен сетъп. Спрях се на едно Mackie-Onyx Satellite, но то пък си няма MIDI in и така и не намерих дилър в БГ,за да ударя едно ухо на машинката Работя на следната комп-конфигурация: I Mac 2.66 GHz Core 2 Duo 4GB DDR3 RAM....другото,мисля, няма значение FireWire 800 port Използвам CME UF5 v2 master keyboard Благодаря предварително за отделеното ми време! май ще да е APOGEE - ONE или DUET като ще е гарга, да е рошава... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Горещо препоръчвам Edirol FA-66 или 101 моделите. Изцяло хардуерна, може да работи и без комп, на МакОС не иска драйвер! Бодещ и тръгва на 6! Невероятна машинка. Всичко си има, стига да не ти трябват повече от 2 микрофонни/инструментални, няколко линейни, МИДИ, оптичен и коаксиален входове... Цитирай
bulby Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 май ще да е APOGEE - ONE или DUET При положение, че си с Мак, не виждам защо изобщо питаш - насочил си се перфектно! Цитирай
presly Отговорено Юли 6, 2009 Отговорено Юли 6, 2009 Само дето НЕ са FireWire800, а 400... Просто се заяждам Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 6, 2009 Отговорено Юли 6, 2009 Каква е файдата от него, ако нямаш амнайсе писти? Пък и фена има ограничен бюджет, чак ми е чудно има ли FireWire-800 в тоя ценови диапазон... Цитирай
mr.t Отговорено Юли 6, 2009 Автор Отговорено Юли 6, 2009 Благодаря момчета! EDIROL-FA 66 е найстина пушка,а и горе-долу го докарва откъм бюджет като събера пак парички обаче,едно APOGEE не ми мърда също... ...и нека музата бъде с Вас!!! Цитирай
presly Отговорено Юли 7, 2009 Отговорено Юли 7, 2009 Сигурно съм втръснал на всички с моята препоръка - но погледни и TC Electronic Desktop Konnekt6 - с новите драйвери е направо убиец! Цитирай
Recommended Posts