A-N-T-R-A-X Публикувано Юни 28, 2009 Публикувано Юни 28, 2009 ЗДРАВЕЙТЕ! ИСКАМ ДАСИ КУПЯ УСИЛВАТЕЛ НО СЕ КОЛЕБАЯ КАЖЕТЕМИ ЗА ОКОЛО 700ЛВ КАКВО МОГА ДАСИ КУПЯ КОЕТО СИ СТРУВА ПАРИТЕ ФЕН СЪМ НА ПО ТЕЖКИЯТ САУНД !! Цитирай
noflip Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 тръгваш по магазините и пробваш всичко което ти харесва и влиза в парите които си готов да дадеш. по-сигурен начин от това няма. никой няма да те спре да пробваш усилвателите. Цитирай
trolla Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 (Редактирано) Аз бих ти препоръчал Рандал Виж сам какво предлагат за тези пари .... http://www.thomann.de/de/randall_rg75g3plus.htm - малко скъпо идва май ? разгледай в сайта na Randall Редактирано Юни 28, 2009 от trolla Цитирай
preIbanez Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 ...Маршал Валвстейт на старо...или някой Рандал пак на старо...оферти изпадат подобни...с малко търпение и наблюдение на раздел продавам може да изстискаш максимума за парите си...успех... Цитирай
Dread Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 Ако искаш ориентир, поне ни насочи колко вата и препочитания за вида амп. Цитирай
Denis_S Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 Аз бих ти препоръчал Рандал Аз също. Кубето, което trolla е предложил, е масово използвано сред музикантите, търсещи по-твърдо и качествено звучене на цена до към 1000 лв. Неговият предшественик Randall RG75 G2 честно казано ми харесва повече като звук. Трудно е обаче да се намери ново вече някъде, можеш да потърсиш втора ръка, няма да останеш разочарован. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 Най-добрата оферта от месеци насам е едно лампово комбо на Пийви, което продават тук във Форума!!! За тия пари е подарък! Цитирай
gueorgues Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 http://www.audio-factor.com/front/news_details.php?id=12 тук има нещо интересно под номер 4 - глава и кабинет рандал - мисля че си заслужава Цитирай
Crimson Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 1) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преглеждаш във подраздел "Продавам" (както казаха вече колегите)!!! 2) Преди около 2 години бях на път да направя изборът, който ти предстои и се спрях на Randall G3 75W. Става за лайв, за вкъщи. Драйва е добър, клийна също, има ревърб. Кубето е хибридно - има 1 лампа(както казва басистът на бандата - "със съмнително значение" ). Абе с 2 думи - няма да останеш разочарован. Свиря металии предимно и за мен е 6 точки . Свирил съм и през Marshall от същият ценови клас - съвсем друго е осещането, но дали е по-добре или по-зле - ти сам трябва да си прецениш! Толкова от мен - пожелавам ти успех в търсенето и много П.П. Най-добре е да пробваш две три неща, с твоята налична техника и после си прецени! Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 1) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преглеждаш във подраздел "Продавам" (както казаха вече колегите)!!! + 1 На моменти има по - атрактивни оферти, отколкото по магазините! Цитирай
bratmito Отговорено Юли 3, 2009 Отговорено Юли 3, 2009 Най-добрата оферта от месеци насам е едно лампово комбо на Пийви, което продават тук във Форума!!! За тия пари е подарък! Последната му цена беше 650 лв.Модела мисля че беше Peavey Ultratube 112 ако не ме лъже памета.Ако кубето е изправно изобщо не се чуди за транзисторните рандали и маршали. Цитирай
Recommended Posts