Telerig Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Йеее как сам я пропуснал таз убава, та убава тема Много сатриани има в нея, ще опитам и аз да подредя някакви мисли тука обезателно! Флиск, Зверо и Хартман освен да ви черпя по една каса виртуална бира друго не знам ( за автора -две) - голям кеф ми беше да ви слушам рулирате здраво..хартман особено издивява накрая Наздраве пичове Цитирай
Shred Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 (Редактирано) fLiSk,какво не си харесваш на хавицата бе?? Кърти!! Редактирано Септември 25, 2009 от Shred Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 E, благодарско, но чак пък да кърти - ако беше така щях да вляза в строителния бизнес В крайна сметка записвана е с много намален амп, със добър, но не невероятен микрофон, а аз бях се доста напушил като я изпуках. Да не говорим че е импро все пак. За мен примерно мелодиите при дзверо и дабъл-хендите при Heartman са доста по-впечатляващи (сега като го чух пак, аз съм наблегнал на стандартните рок фатки и ритъма в солото или обратното). Та затова така говоря по този въпрос - aма да не си помислиш че съм някой много скромен тип, я съм най-големиОт китарист на света, само дето не знаете още Цитирай
Heartman Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Благодарско за коментарите и добрите отзиви.Ама наистина е много яко с уа-уа не знам какво не ти харесва flisk?! Аз записвах с Overloud TH1 v1.1.3 много ми харесва страхотни звуци вади програмката.Моето crybaby се развали иначе и аз си мислех да го ползвам за джема Хайде очакваме и други включвания!Аз може по-късно да пробвам да извадя от пръстите си нещо по-добро Цитирай
Telerig Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Аз записвах с Overloud TH1 v1.1.3 много ми харесва страхотни звуци вади програмката. Не съм я пробвал, не я знаех тази програма...намерих си я и ще я разцъкам Цитирай
DYLGIQ Отговорено Септември 26, 2009 Автор Отговорено Септември 26, 2009 (Редактирано) Яко, пичове! Heartman - вкарал си взривно импро! Редактирано Септември 26, 2009 от DYLGIQ Цитирай
Recommended Posts