Jump to content
Българският форум за музиканти

Gary Moore - The Loner (Видео)


killer

Recommended Posts

От много време бях обещал на приятели да пусна клип в който да видят и чуят как звучи инструмента, днес имах 10 свободни минути и реших да запиша един любим мой инструментал на Gary Moore. За съжаление още не съм си купил микрофон с който да запиша усилвателя ми затова прибягнах до добрият ми стар гиър, zoom 9150 лампов китарен процесор => компютър. Естествено записано по този начин това води до огромни компромиси относно звукът (липса на динамика, състейн, многото компресия и не толкова натурален тон), но добрият стар zoom звучи на висота и не е чак толкова дразнещо. Качеството на звукът в клипа е добро но картината е малко зле. Надявам се да Ви хареса.

 

 

;) Марио :D

 

p.s Моля не ме бийте за свиренето, не съм свирил парчето от много време насам и се оказа че на места съм го забравил (особено финала) и затова на места съм импровизирал.

Редактирано от killer
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еха любим инструментал и китарка от мечтите ми, като гледах обявата че се продава ми идеше да си продам няколко жизнено важни ограни. бравос за кавъра джелезен е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се че изпълнението ти е харесало. Китарката от мечтите ти казваш, някой ден в близкото бъдеще може да направим някой джем и да те запозная с тази китарка и да посвириш на нея колкото ти душа иска :D

Поздрави!!!

 

:D Марио :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.