killer Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 (Редактирано) От много време бях обещал на приятели да пусна клип в който да видят и чуят как звучи инструмента, днес имах 10 свободни минути и реших да запиша един любим мой инструментал на Gary Moore. За съжаление още не съм си купил микрофон с който да запиша усилвателя ми затова прибягнах до добрият ми стар гиър, zoom 9150 лампов китарен процесор => компютър. Естествено записано по този начин това води до огромни компромиси относно звукът (липса на динамика, състейн, многото компресия и не толкова натурален тон), но добрият стар zoom звучи на висота и не е чак толкова дразнещо. Качеството на звукът в клипа е добро но картината е малко зле. Надявам се да Ви хареса. Марио p.s Моля не ме бийте за свиренето, не съм свирил парчето от много време насам и се оказа че на места съм го забравил (особено финала) и затова на места съм импровизирал. Редактирано Юни 25, 2009 от killer Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 На мен много ми хареса, изсвирено с чуство и вкус Цитирай
killer Отговорено Юни 26, 2009 Автор Отговорено Юни 26, 2009 Благодаря за добрите думи, радвам се че Ви е харесало. Марио Цитирай
DREAMMIND Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 еха любим инструментал и китарка от мечтите ми, като гледах обявата че се продава ми идеше да си продам няколко жизнено важни ограни. бравос за кавъра джелезен е! Цитирай
killer Отговорено Юли 1, 2009 Автор Отговорено Юли 1, 2009 Радвам се че изпълнението ти е харесало. Китарката от мечтите ти казваш, някой ден в близкото бъдеще може да направим някой джем и да те запозная с тази китарка и да посвириш на нея колкото ти душа иска Поздрави!!! Марио Цитирай
killer Отговорено Февруари 7, 2011 Автор Отговорено Февруари 7, 2011 Благодаря за вдъхновението Gary Moore, почивай в мир. Поклон. Цитирай
Rust Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Лека му пръст ! Уникален музикант .... уникален ! Цитирай
мегатон Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Е..добре си е кавъра!Интересна пръстовка,може би заради глисандите. Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 харесва ми...един от най големите-RiP Gary Цитирай
Recommended Posts