kolio_k Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 По голямата част от парче от новия албум на квинтет, с който записахмв албум преди няколко месеца. Предстои да излезе септември. Формацията е тромпет, китара, бас , клавири и ударни. Парчето е свирено на живо в студиото, по голямата част от ефектите на тромпета и тези в интрото на китарата са слагани по късно. Парчето не е мастерирано още, както и другите от албума. Аз сложих набързо някакъв мастър присет за идеята, без да го слушам много много ( нищо не разбирам от мастъринг, а нямам и условия ) http://www.4shared.com/file/114093516/126d0bde/deep_F.html Надявам се да ви допадне, ще се радвам на всякакви евентуални коментари, било за саунда( доколкото си личи от записа де ), свиренето или музиката п.п. Парчето е доста дълго, та му сложих някои редакции Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Парчето е много яко! Това, което ми направи впечетление е, че тромпета е малко сух на солото, а и мастеринг-пресета малко е изкривил чинелите и барабанчето на места... Цитирай
johniebgood Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Много яка композиция, убийствен дръмър, браво! Цитирай
ultramega Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Ех да имаше начин да погледам на живо. Бих си купил и албум ... и дори няколко ако има Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 25, 2009 Автор Отговорено Юни 25, 2009 Благодаря ви, радвам се че ви хареса Колегите наистина са много кадърни. Иначе мастъра е потресаващ, дори и аз би трябвало да го направя по добре, но както по горе каза, въобще не го чух, просто пуснах присет някакъв @Ултрамега Като излезе албума, ще пиша. Колкото до слушане на живо, възможно е и това да стане на Есен, имаше някакви такива идеи. Цитирай
Бицев Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Отлична формация, страхотно парче! Дори в този си вид на запис, мого кефи и впечатлява - чакаме албума! Цитирай
jazzyd Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 Може ли цялото парче все пак, моля!!! Интересно ми е как се развива и как се стига до моментите които си оставил. Много готино парче! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 Много яко парче Не ми допада само сета на барабоните и по точно соло барабанчето, въпреки,че свиренето ( не сиренето ) е впечатляващо както и композицията и сработката Иначе какъв е ефекта на трумпета малко преди средата ?- много гот Цитирай
zwero Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 Поздравления и от мен за готиното парче, яките сола и т.н. Цитирай
Dan Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 На мен ми прилича на нещо средно между Стинг (на последните му концерти почти всички песни са с джаз интерпретации) и Тото. Цитирай
anadem Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 За пореден път класа ... Бих се пробвал да коментирам музиката евентуално като чуя целия албум. Задължително пиши пак като излезе официално диска и не преставай да информираш за проектите в които участваш . Цитирай
Jordan69 Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 Професионализъм-това е думата за това парче....Другото са суперлативи...какво друго да кажа???Браво!!! Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 28, 2009 Автор Отговорено Юни 28, 2009 Благодаря ви много за хубавите думи, като излезе албума, ше пиша в темата @anadem Свиря в много и доста различни като идея формации, кога за по кратко, кога за по дълго. От Септември се присъедиянвам към една поп/рок група, за да изкарам някоя кинта и да вържа бюджета някак. Отделно ще правим и турче с тази група от записа, както и доста диви халтури от типа изложба, фирма парти и тн., тоест яки проституции Цитирай
Recommended Posts