fusion Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 (Редактирано) Много яки неща! Някои рифове направо са... Имаш още работа, но и така си заслужава. Дано да доведеш нещата до някакъв следващ етап, аз лично ще чакам с нетърпение Поздрави и успехи! П.С. "В твоето кралство І" рулира много! Редактирано Юли 11, 2009 от fusion Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 Впечатляваща работа - браво! Бицев, приятелю! Откивам в теб неподозиран фен на симфо-блек метъла! А Другаря Велев не мога да го сбъркам от каквито и превъплащения да бълва талант. Трейд марк му е стила на композиране и звук. Поредна отлична работа! Нямам търпение да чуя и какво се случи с I confess проекта. Цитирай
synchu Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 BLACK BIRD,все намираш некви благинки за нас!Евала!Сега го свалям тоя импулс/М7/,това от рода на плъзгача за ембиънса в супериор 2.0 ли е,или е готов импулс за барабани?Не разбрах точно как се сендва импулса през адитива,но ще поразцъкам.И на мен ми звучат малко сухо.?Не тия-а в моите "проекти"-тия са добре според мен откъм ембиънс,нещо в ревърбите им може да се барне и по филттрите на отделните канали.Ама кой съм аз да давам акъли -човека го е направил супер!! М7 е Bricasti M7 reverb impulse предполагам In Thy Kingdom е едно сигурно от първите парчета, които чух от теб май, беше го пуснал във форума на Про Рок преди години Абе мноо яко, мноо... Цитирай
Delyan Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 Много добри неща и много добре звучат. Браво! Цитирай
sardaesox Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 Реверрб ,не реверб 10 пъти пробвах да го дръпна/М7/ ,и цък.Спича на средата на файла.ама и аз се задълбах из адитива,не е толкоз прост и той.след като нащраках стрелкичките не мога да намеря откъде да управлявам "волумето" .Мастер ефекта ми е назначен като аут,ама....цццц.карай ,това не е в темата Цитирай
Recommended Posts