Baby Thomas Публикувано Декември 2, 2004 Share Публикувано Декември 2, 2004 Хи. Абе купихме преди време струнки на един фен, но му се скъса 4-та. Лошото е, че забравихме точно какви бяха, а не сме от София, че да разгледаме подробно. По спомен бяха купени от Малък ЦУМ, етаж 3. Найлонови са, като долните 3 са черни. Фенът иска да си вземе сходни, а най-добре и същите ако са, че да подмени само 4-та. В противен случай предложете нещо читаво от найлон за кухарка, като се има предвид цената да клони около 10-15 лева, че не е про и не му се харчат много пари. Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nio Отговорено Декември 2, 2004 Share Отговорено Декември 2, 2004 d'addario са си класика, но са скъпи. има ги при малкия цум. инак аз само такива ползвам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Декември 3, 2004 Share Отговорено Декември 3, 2004 Черните струни са Galli само че не знам къде ги има. Вероятно в малкия ЦУМ ще ги има пак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Декември 3, 2004 Share Отговорено Декември 3, 2004 Ernie Ball също имат с чернички... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Декември 3, 2004 Share Отговорено Декември 3, 2004 Нищо чудно, само че не съм виждал Тук в БГ само Гали съм виждал btw. се не мога да си намеря DR strings, които и за електричка имат черни..пък и звучали добре. Не че след известна дълга употреба и ако не ги сменя и моите не става черни де хехехехе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Spider Отговорено Декември 3, 2004 Share Отговорено Декември 3, 2004 Специалисти в струните в БГ са xxxx ! Това е безсъмнение. Първите струни внесени директно в БГ от САЩ са D'Addario през далечната 1992 г. и са внесени точно от RF!! Именно RF осигурява сравнително голямото разнообразие от струни в българските магазини съобразено с платежоспособното търсене / включително снабява и щанда в Малкия ЦУМ.../ Що се отнася до струни "черен найлон" - има и Ernie Ball, Fender, Galli... Препоръчителната цена за EB и Fender за всички магазини е 11 лв за този модел и 10 лв. за Galli. В RF магазина можете да намерите всички видове струни на D'Addario, Ernie Ball, SIT, Fender, Queen, Galli, и понякога някои други марки за разнообразие като Dean Markley, GHS, Rotosound, LaBella, Martin... Струни D'Addario за ел. китара са 8.70 лв ОК? Що се отнася до "ръчно направените" струни DR след като дълги години D'Addario ги произвеждаха за DR на техните компютъризирани машини, ги осъдиха след това за "лъжа" защото DR прекрати договора си с D'Addario и прехвърли производството на DR във фабриката на Fender в Мексико ... Съдът в Ню Йорк по делото " D'Addario срещу DR" забрани на DR да използуват термина "ръчно направени в САЩ" в рекламите си!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Декември 3, 2004 Share Отговорено Декември 3, 2004 Е аз точно от "разнообразието" не съм виждал Dean Markley последните 3 години си ги купувам само отвън. С други думи кога ще има от "разнообразието"? Окс за ДР - нямам проблеми с тва, още повече, струни произвеждат доста малко фабрики в света останалите лепят етикети. Въпроса беше, че за ДР ми надуха главата поне 5 човека - "к'ви били 'убави'" (респ. "Thats da shit" в оригинал). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Декември 3, 2004 Share Отговорено Декември 3, 2004 Ernie Ball също имат с чернички... Black&Silver се казват тия на Earnie Ball. На мене са ми любимите найлонови Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 3, 2004 Автор Share Отговорено Декември 3, 2004 Благодарско, фенове. Моя човек като прегледа и малко "обложки" се сети, че неговите са Фендър. Така че ще потърсим, пък дано има. Ако не - д'Аддарио Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Декември 3, 2004 Share Отговорено Декември 3, 2004 Ernie Ball също имат с чернички... Black&Silver се казват тия на Earnie Ball. На мене са ми любимите найлонови Именно тях имам предвид! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts