toshevski Отговорено Ноември 11, 2006 Отговорено Ноември 11, 2006 Аз не можах да дойда! Надявам се следващия път да съм на линия! Цитирай
Грация Отговорено Ноември 14, 2006 Отговорено Ноември 14, 2006 Много, ама много ме е яд, че не можах да дойда. Другият път съм там. Цитирай
Elly Отговорено Ноември 15, 2006 Отговорено Ноември 15, 2006 Спокойно, миличка, и по-добри срещи е имало... един вид... Цитирай
morticia Отговорено Ноември 18, 2006 Отговорено Ноември 18, 2006 и аз много искам да доида на някое такова нещо, ама просто няма кога да стане ... кога ще има пак такова нещо (аз съм малко назад със събитията станали тука, щото бях откъсната от света 2 месеца) ... тЪ ... когта има пак нещо такова .... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 19, 2006 Автор Отговорено Ноември 19, 2006 Ами то тук ще се организира Така че ако следиш темата, ще разбереш. И като стана дума за организация (с каквато изрично казах, че вече не се наемам), няма ли да организирате вече нещо? Цитирай
The Outsider Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 Привет на всички Досега не съм писал тук , но ми хареса идеята за такива сбирки , още повече че съм редовен посетител на бар Вчера. Първо малко информация , ако някой вече я е дал , моля за извинение. Караокето в бар Вчера е в дните понеделник, вторник, четвъртък и неделя от 19 до 0:30 часа. Същият човек прави караоке в петък в ресторант "Коне в почивка" , в конната база Хан Аспарух , но е след 22 ч. за разлика от Вчера там е позволено да се пуска и чалга , така че не знам дали е удачно , пък и е ресторант . Все пак не е лошо да се знае. Сега и аз чакам с нетърпение някой да организира такава среща, надявам се че приемате нови хора в компанията си Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 19, 2006 Автор Отговорено Ноември 19, 2006 Разбира се, че приемаме Викам да насрочваме вече дата, а? Цитирай
morticia Отговорено Ноември 25, 2006 Отговорено Ноември 25, 2006 и аз тва викам ... искам и аз най-накрая да се домъкна на нещо такова ... Цитирай
mravata Отговорено Ноември 27, 2006 Отговорено Ноември 27, 2006 е аде де!! имам предложение следващата ни сбирка да бъде в сряда на 29 ноември в Маската в 22 часа, което съвсем случайно съвпада с концерта на Аванзадо просто един добър повод.. Цитирай
Mandalay Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 А пък ако искате може да е на 30-ти (Четвътрък) в Swingin' Hall, където пък ще свирим с бандата ми - Pro.Feel Цитирай
mravata Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Като гледам колко събития са се събрали май тази седмица ще си правим срещи всяка вечер Цитирай
spaiki Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 ЗДРАВЕЙТЕ и от мен на всички от тази област на музиката!!Аз съм Ники от Торнадо !!!та кога за последно ще се събират вокалите тази година че и на мен ми се ходи!!!дайте да се видим във Фенса в неделя така и така 6те има джем!!!!само насочете дата!!! Цитирай
Грация Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 (Редактирано) ^Човек, пееш страхотно! Искрени поздравления! Слушах те с огромно удоволствие в Неделя. Респект! Редактирано Декември 7, 2006 от MDFk Цитирай
Recommended Posts