Mandalay Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Уф, че съм прост... Добре че е Терми да подсети тва за караоке вечерите във "Вчера"... ами други варианти има ли? Според мен караоке бар е най-удачно, щото иначе само ще си говорим кой какъв го вади (гласа, де ) а така и ще се чуе Цитирай
DaInsane Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 Абе, целта не е ли да се видиме и да разлафим. Аз лично съм навитак да се запозная с вас vox-овете. Не, че ме е шубе да се изложа, ама не ми се дават верно много пари. Дайте в някое по-неангажиращо място. "Bizzare" например или от сорта. Цитирай
alis Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 Ще дойда другия петък ,където и да решите да се състои срещата :hello: За мен няма значение дали ще е караоке или друг вид бар Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 10, 2006 Автор Отговорено Октомври 10, 2006 Хайде бе! Питате за срещи, питате, а после никакви ви няма Може и в някое заведение, което не е караоке да е, аз и на маса мога да пея Цитирай
Termy Отговорено Октомври 10, 2006 Отговорено Октомври 10, 2006 На мен лично ми допадн онова, в което бяхме миналия път. Може пак там да идем Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 14, 2006 Автор Отговорено Октомври 14, 2006 E??? Правим ли нещо или не? Цитирай
Juliex Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Хелло на всички! Много отдавна не съм се мяркала насам-нещо ви позабравих, та затова ще гледам да дойда, ама все да се уточни място, а пък аз ще се постарая да не забравя да вляза да проверя какво сте измислили Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 15, 2006 Автор Отговорено Октомври 15, 2006 Измисляйте вие - каквото решите това ще е, аз ще се съобразя с вас и ще дойда. Не искам да се занимавам повече с организаторска дейност и няма да го правя. Този път говоря сериозно. Цитирай
fragile Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 (Редактирано) Не искам да се занимавам повече с организаторска дейност и няма да го правя. Този път говоря сериозно. ама темата е твоя... значи ти искаш да събираш вълкодафите... не бягай от отговорните организаторски дейности... иначе ПеВеЦетата трудно се събират на глутници... И аз говоря сериозно Редактирано Октомври 15, 2006 от fragile Цитирай
Elly Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 Ъъъъ... само не разбрах ти па що се почувства длъжен да се включиш в ТАЗИ тема. Въпреки -та. Питам сериозно... Цитирай
fragile Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Ъъъъ... само не разбрах ти па що се почувства длъжен да се включиш в ТАЗИ тема. Въпреки -та. Питам сериозно... защото грухтя... :killyou: някои го бъркат със пеене... а ти как пееш... като рибките ли Цитирай
Elly Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 (Редактирано) О, извинете, как можах да Ви засегна на св... св... светска чест! Ама разбира се, че трябва да се помогне на Пилето да НЕ иска да организира нищо повече. За какви се мислим ние :exclaim: Има ли смисъл, ако няма значение... Мразя да обяснявам какво имам във, над, под и зад предвид. Аааа аааааааааазз пееееееееяяяяяяаааааааа каааатооооооо киииииииииииииииииитт Редактирано Октомври 16, 2006 от Elly Цитирай
AlFiA Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 винаги съм подозирала че всъщност китът - това е затлъстял славей... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 Mи мойе таз неделя примерно, или петъка? Какво мислите по въмроса? Цитирай
Recommended Posts