bulby Публикувано Ноември 3, 2005 Публикувано Ноември 3, 2005 Интересно ми е някой пробвал ли е аудио мониторите на завода от Благоевград от сериите "Tonax". Цените са, както може да се очаква, доста ниски и едва ли качеството е особено добро, ама предполагам, че сигурно вършат доста добра работа за любители, които не могат да си позволят професионални монитори за 1500+ лева... Това е сайтът: http://www.vissokogovoriteli.plc.bg Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 хм че те приличат на онези колони, които бяха на респромите едно време могат ли въобще да се използват като монитори? :think: Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 (Редактирано) Мисля че имат модели говорители на които пише "Студио" Редактирано Ноември 3, 2005 от Nalbantov Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 сериозно, дайте инфо за тия минтифи това че са Български нищо не значи. проблема е че имат малко социалистически вид и сякаш тези на снимките които са са леко позахабени хахахах Цитирай
wessy Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 леее вас ист дас ? нещо както каза колегата много соц. вид особено тук има ги по главната от времето на тодор живков Цитирай
guitman Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 Благоевград не произвеждат монитори. Tonx се водят битови озвучителни тела от Hi-Fi клас. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 така и предполагах. като прочетох името на темата сърцето ми за момент трепна, че ще се уредя с нещо по-така като цена. но уви поредното разочарование със соц. вид. най-добре да отида в центъра на Бъргас и да си сваля няколко Цитирай
bulby Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 Ами грешката в случая не е моя, а на производителите - на сайтът им пише "Sound Screen Devices", което си го превеждам точно като монитори. Цитирай
bassmaniac Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 ....pichovete ot Shakart pravqt studiini monitori , lqtoto minah prez varna i gi vidqh , bqha hodili na izlojenito v Frankfurt i bqha poluchili mnogo laskavi otzivi.....Antoan Hadat sashto pravi , samo che negovite sa za golemi pomeshteniq .... ......ot 91` imam Tonax01......v studentski grad e izkaral suma ti kuponi ama da rabotish s tqh ne stavat........ ......PS ....kam moderatora: butoncheto za kirilizaciqta ne raboteshe .... Цитирай
fracture Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 Тези Shakart имат ли сайт, а да кажеш координатите им !! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 (Редактирано) SharkArt е компанията и имат и магазин в София на Любен Каравелов точно като завиеш от Фритьоф Нансен 50-ина метра по-нататък. Сайт също имаха ама не му знам адреса, а и не пишеше нещо особено там доколкото си спомням. бтв. "Sound Screen Device" e една интересна форма на английски език, използвана на сайта, която означава точно нищо... Накратко не знам откъде са го свили като превод или сами са си го превеждали ама звучи като "един аз отивам купя си морков" Studio Monitors и по-точно Studio Speakers е коректното наименование на студийни говорители или монитори... ЕДИТ: открих го http://www.audioshark.com/ Редактирано Ноември 4, 2005 от synchu Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 еее точно линка им за студийни монитори не работи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 еее точно линка им за студийни монитори не работи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ами в началната страница има директен линк към дъщерната компания, която прави студийни монитори Иначе доколкото знам другите, които продават са на Phonic... Цитирай
fracture Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 Благодаря synchu , ето сайта на дъщерната компания: http://www.everything-but-the-box.com/ доста нетрадиционен дизайн имат озвучителните им колони, ама важното е да си вършат работата за която са предназначени. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 4, 2005 Отговорено Ноември 4, 2005 я погледнете ценовата листа после говорете че били евтини Цитирай
Recommended Posts