Sweetheart_X Публикувано Юни 16, 2009 Публикувано Юни 16, 2009 Такаааа начииииии ето ме и мен 1 Sweetheart_x блах 2 14-все още 3 мога де чета и да броя в рамките на 10 4 миииии китарата ми (кръстила съм я Джаспър ама не се смеите) 5 амииииии всичко с китара-тоест и балади и бързи песни и бг и така нататъка ама без чалга 6 нямам такъв 7 и такива нямам 8 мииии занимавам се с изобразително изкуство 9 ооооо за мен.....абе не мога да се опиша...няям думи просто Цитирай
synchu Отговорено Юни 16, 2009 Отговорено Юни 16, 2009 Велсоте....ам защо така някак... но пък от друга страна....аналогично един вид - quos deus vult perdere, prius dementat Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 http://www.crossroadbg.com/latinski_sentencii_-_q.html Цитирай
Steppenwolf Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Надявам се думите да ти дойдат. На мен ми прииждат различни, но пък надали има 'що да пиша, другите може би също, та ще кажа само: Добре дошла! Но гледай как ще се разстели във времето... Ар ю реди? @Angelina, този сайт е симпатичен откъм "галерийна" част, но кой е този Васил Тодоров? Прегледах някои от постовете и писанията му, но не останах много впечатлен, предвид някои "прескачания" в мисълта. Книгата си, иначе нелоша, представя леко в стил WS Teleshop едва ли не като знаменит носител на истината, както междувпрочем твърдят много сайтове и книги, докато си противоречат. Показва се малко, но за да получите останалата дажба, трябва да заплатите Х лева. А мъдростта уж била безценна и отвъд тленността... Аз своята я подарявам. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 ^ Ти си задълбал. Не знам кой е тойзи человек и какво предлага. Но постнах линка, та да е сигурно, че посланието на synchu (и присъщата му тревога) няма да отидат на вятъра... Суийтхарт_екс, добре дошла и от мен... Гледай да си посъбереш мислите в главицата, моля те. И недостигът на думи не се компенсира с повтаряне на една буква 10 пъти (съветвам те да вложиш малко старание в писането, докато още си на подходяща възраст). Ъъъъъъъъъъъъ, таковааааааааааааааааааа: Успехи с Джаспър, вземи му здравето! Цитирай
Steppenwolf Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Изследователският дух ме преследва, и Ghostbusters дори не може да ми помогнат. Цитирай
Opeth Отговорено Юни 17, 2009 Отговорено Юни 17, 2009 Гледай да си посъбереш мислите в главицата, моля те. И недостигът на думи не се компенсира с повтаряне на една буква 10 пъти (съветвам те да вложиш малко старание в писането, докато още си на подходяща възраст). Аз си мислех, че като музикален форум тук са добре дошли всякакви нестандартни изразни средства. Цитирай
Sweetheart_X Отговорено Юни 18, 2009 Автор Отговорено Юни 18, 2009 Аххх просто ме мързи това е Цитирай
dorchester Отговорено Юни 18, 2009 Отговорено Юни 18, 2009 Добре дошло, чедо. Тъкмо си на годините на синчето ми. Свири и чети и не се ядосвай на дамите и господата, които те критикуват. Цитирай
Recommended Posts