рахата Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 (Редактирано) Ооо,Ивелин е разцепил отново! Както и останалите де Прекрасен джем се заформя-сладък! Редактирано Септември 1, 2009 от рахата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 SviStyle, верно супер готин саунд си вкарал, кефи!!! <_> Ивелинеййй, да не си ходил при Стиви Уондър на уроци? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Септември 1, 2009 Автор Share Отговорено Септември 1, 2009 @Ивелин- класа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 Евала за готиния джем и изпълненията на колегите, но на Ивелин ми допадна най-много. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бицев Отговорено Септември 1, 2009 Share Отговорено Септември 1, 2009 Браво на всички! Подложката си беше много готина, чак и мене ме засърбяха ръцете, но така и не намерих време. Но всички включвания допринесоха приятни моменти и джемът си е от най-приятните във форума. Ивелин разби фаянса с оркестралното мислене освен солирането, но от мене специално поздравления за цитатите Много обичам ДаВинчи -гатанки: ха намерете Енрико Манчини (Хенри Мансини) вътре? Ами Гершуин? (дори ако е поизменен или неволен 'цитат')... Cool ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Септември 2, 2009 Share Отговорено Септември 2, 2009 Еее най-накрая някой да го чуе! Иначе на всички останали - едно голямо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Септември 2, 2009 Share Отговорено Септември 2, 2009 Ивелин Ръдес е избил рибните пасажи Пускам една импровизацийка с доста грешки ама не мога да се възстановя от концерта на Джон Лорд снощи http://www.4shared.com/file/129593417/db3d...ebegoogjam.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Септември 2, 2009 Автор Share Отговорено Септември 2, 2009 ^Мно'о гот! Това се очертава като джем на цитатите Само мен никой не ме разкри, ама аз съм си признал де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бицев Отговорено Септември 2, 2009 Share Отговорено Септември 2, 2009 ^^ @Dreammind - постепенно се възстановяваш в хода на импровизацията Втория хорус е много гот, третия направо си кефи. Ако имаше още един... 'Рефренчето' също кефи - много стилово-достоверно го даваш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Септември 29, 2009 Share Отговорено Септември 29, 2009 (Редактирано) Вчера ми се присвири нещо лекичко и си потърсих нещо за джемене, та влязох във фънки играта и аз ... моята фънк излагация Редактирано Септември 29, 2009 от Telerig Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kiusha82 Отговорено Септември 29, 2009 Share Отговорено Септември 29, 2009 Браво!Станало е перфе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Септември 29, 2009 Share Отговорено Септември 29, 2009 (Редактирано) ^^Страхотно!Прекрасна техника !!! Редактирано Септември 29, 2009 от Heartman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 29, 2009 Share Отговорено Септември 29, 2009 Бях го затворил джама, но нямаше как да не се върна да поздравя Telerig! Отново разцепи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Септември 29, 2009 Share Отговорено Септември 29, 2009 Ей, Коце...много яко соло!!! Премерено и барнато - изкефих се! Солото на DREAMMIND сьщо е много качествено... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Септември 29, 2009 Share Отговорено Септември 29, 2009 Много яки сте всички Telerig респект за свиренето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts