MDFk Отговорено Август 20, 2005 Отговорено Август 20, 2005 И не забравяй че се прави по половин оборот максимум на ден! Иначе си е*бало мамата - съвет от милите ни колеги, които разбират повече от нас за устройството на китарата! По темата - на баса съм стандартен - B E A D G. Китарата е в C F A# D# G C - а струните са 10-52 - успешен експеримент, макар и на 95% задоволителен - струните са леко хлабави, но не дразнещо. Дори е ОК, защото остаряха и така са и малко по меки....Резачка. Цитирай
TONY Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 и аз като JEMer най ве4е ползвам ДАДарио както виждам пове4ето от вас - сащо а останалите - ьрни бол - каккьв добьр маркетинг - само!! в4ера докато - преписвах рвюто за ампег комбото си, в сьщия гитар плейьр имаше мальк урок от Били Гибьнс - ЗЗ ТОП- без ноти - просто обаснява опен настройките си и казва 4е полва най ве4е шеста и пьрва струна настроени в РЕ така полу4авате на ниските струни акорда - Ре а на високите - Сол това той го ползва само за слайд- партиййте си с които допьлнително напомпва записа Цитирай
Black Bird Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 D'Addario EXL 120 9-42 :green: Другите не ми харесват. Цитирай
DeathZone Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Само да спомена че , когато ходих да ми поправят китарата в магазина си купих Д'Аддарио 09-42 само за 8 лева , токлова са ефтини щото се продават без опаковката , просто само струните , но са си оригинални и си бичат екстра. Не знам поради каква причина , но преди няколко месеца или най-много година Д'Аддарио 09-42 струваха 9-10 лева, пък сега са 11-12, не виждам причина за поскъпване , ако евентуално не се правят от петролни продукти , така че този вариант без опаковката е супер изгоден. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 (Редактирано) От години свиря с D'Addario 9/46, а китарите ми са дропени с половин тон. Преди ползвах Ernie Ball и Fender, но усещането за пръстите с D'Addario е просто несравнимо, поне за мен. Редактирано Август 21, 2005 от TerminalFrost Цитирай
npace Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 абе от къде мога да си изкопая там каквато специална джаджа е нужна за нагласянето на тръс рода? ако е нужен специален инструмент де Цитирай
7thString Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 От всяка железария или магазин за инструменти(не музикални, а.... майсторски). Освен това има такива неща и в магазините за велосипеди щото половината болтове там са със същите глави... ако искаш да си сигурен, намери магазинЪ и занеси китарата там да видите точно какво ще пасне Сега се сетих, че ако ти е американска китарата има малък шанс болта да е много кофти- звездовиден. По нашите магазини такива ключове мн рядко се срещат. Цитирай
baishi Отговорено Август 10, 2014 Отговорено Август 10, 2014 Здравейте! Имам китара Кремона Зорница и ми трябват нови струни ако някой може да ми препоръча марка. Благодаря предварително! Цитирай
Recommended Posts