Jason Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 Китаристите нещо взеха да се плашат - басът се чува добре => трябва да се направи нещо по въпроса! Съжалявам не се сдържах А песента е 6 точки, идеята е по-важна от саунда по принцип, поне за мен. Така че Поздрави и със здраве! Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 ^ да прав си ,но идеята вече е готова ,сега остава саунда да се натъкми и парчето ще е готово (като се добавят и вокалите ,де ,но говорим за музиката) аз не се плаша ,понеже не съм китаристка ,така че моето мнение е напълно безпристрастно Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 30, 2009 Автор Отговорено Юли 30, 2009 (Редактирано) Хилоу отново пийпъл Понеже от вчера групата си има и майспейс вече,решихме да качим немастерираната версия на целия албум. Така че Enjoy и искрено се надяваме нашето отроче да ви хареса.Пак казвам,това не е финалната версия на албума,песните не са мастерирани и има още съвсем малко играчка по микса.Благодаря за вниманието Rock on... P.S.Забравих да добавя,че на профила може да видите и артуърка за обложката на албума... Редактирано Юли 30, 2009 от Smokejack Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 30, 2009 Автор Отговорено Юли 30, 2009 Всичко мнного хубаво ама забравих да сложа и линка Ето го и него: http://www.myspace.com/shekythebloodrain Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Добре е Китарите и баса ми харесват. Барабаните звучат добре, макар и малко сурови и груби според мен. Не съм фен на стила, но мисля, че музиката е на ниво. Обаче този акцент лично мен ме дразни. За жалост е масово явление и досега не съм чувал за вокалист, който да се е занимавал с корективна фонетика. Всъщност възможно е някой от малцината вокалисти с добро произношение да са минали през това, но както и да е, да не навлизам в off topic. Цитирай
Fortissimo Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Браво, смазващи китари, после на смесването като им оправите панорамите и да натопорчите хубаво барабаните особенно снеъра. А иначе кажи нещо за барабаните : модел, чинели, микрофони, Екюта, копресори и т.н. Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 30, 2009 Автор Отговорено Юли 30, 2009 (Редактирано) Ами барабаните са Mapex Pro M,чинелите са основно Paiste 2002,доколкото си спомням това беше серията,но има малка вероятност да бъркам.За микрофони и екюта трябва да питам в момента ще ти отговоря наизуст.Виж ако те интересува нещо за китарите мисля,че мога да споделя всичко без да пропусна някой детайл. Редактирано Юли 30, 2009 от Smokejack Цитирай
Jordan69 Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 Парчето определено е много яко и откъм идея и от към изсвирване....Много ще ми е интересно да се чуят и вокалите,но се надявам че като е готово и това ще стане Цитирай
Katsko Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 яко с колегата от HP доста ви личи, че отдавна свирите заедно ... Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 30, 2009 Автор Отговорено Юли 30, 2009 Хехе тенкю Katsko @Jordan69 Мен,качили сме целия албум с вокалите,не знам как си чул парчетата без вокали,но ще сложа линка с профила още веднъж за да можеш да ги чуеш http://www.myspace.com/shekythebloodrain Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юли 30, 2009 Отговорено Юли 30, 2009 ...ам аз подобни неща очаквах от вас.Поздравления! ...ако минавате през КДК Хасково ми се обадете - поне една кола хора ще докарам успех! Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 9, 2009 Автор Отговорено Септември 9, 2009 http://www.4shared.com/file/131354087/7ccd..._is_healer.html Ново включване от нас,това е една баладка,която снощи Шеката изпя и решихме да споделим със света преди да бъде миксирана и мастерирана.Вокалите са доста силни,но това е поради горепосочените наши действия или бездействия?!?!? Мале к'ви глупости написах... Еми,който иска нека сподели дали му харесва или не.Благодарим предварително на всички за отделеното внимание...наздраве Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 11, 2009 Автор Отговорено Септември 11, 2009 Ето и последната тресня http://www.4shared.com/file/131849861/a0f3...e_equation.html Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Стефо, поздрави за готините китари и албума като цяло, трябва да се полее. Ще има ли официално промо? Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 11, 2009 Автор Отговорено Септември 11, 2009 (Редактирано) Охо,много ми е драго!!!Ще има промо разбира се,но първо трябва да го завършим тоя пуст албум(още малко остана). Хайде да се видим скоро,че много време стана и винаги ще намерим какво да полеем... Редактирано Септември 11, 2009 от Smokejack Цитирай
Recommended Posts