Smokejack Отговорено Септември 22, 2009 Автор Отговорено Септември 22, 2009 (Редактирано) Ето първите пет песни с изцяло завършени вокали,но все още несмесени. http://www.myspace.com/shekythebloodrain Редактирано Септември 22, 2009 от Smokejack Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 8, 2009 Автор Отговорено Октомври 8, 2009 Ето първите няколко парчета от албума,които вече са с някакъв груб микс,но все още немастерирани.Вижда му се края вече,още малко остана http://www.myspace.com/shekythebloodrain Цитирай
tocata Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Абе баце,к'во прай тоз шеки бе? Дай да пием по бира.. Цитирай
Yves Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 Много са дзверски Само вокала лично за мен много изпъква и засенчва останалото. Чакаме ви на 17ти Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 8, 2009 Автор Отговорено Октомври 8, 2009 @tocata Ей Биска,как си приятелю?Много ще се радвам да пием бири тия дни,трябва да се чуем!!! @Yves Благодаря ти за мнението мен,има нещо такова,все още сме в търсене на правилния микс,това са просто няколко примерни микса и разликата със суровите версии наистина е огромна,появиха се едни много приятни честоти,които преди това не се чувахам много добре . Цитирай
iwanski Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 А тва парче "bloodrain" - кърти направо! Евала! Цитирай
Smokejack Отговорено Март 17, 2010 Автор Отговорено Март 17, 2010 Здравейте отново от нас Мучачос,най на края сме готови с абсолютно всичко по миксовете на албума(остана само мастеринг) и решихме да споделим резултата. Ето линк към майспейс-а ни където може да бъде чут почти целият албум без 2 песни!!! Enjoy http://www.myspace.com/shekythebloodrain Цитирай
Janick_Gers Отговорено Март 19, 2010 Отговорено Март 19, 2010 Хора евала ви и то много! Сега слушам може би вече обработен вариант. Бях на концерта ви в The Box с Fallen Angels, The Axe Project и Amber и много ви харесах. Кога излиза албума? Искам да си го купя. Цитирай
Smokejack Отговорено Март 22, 2010 Автор Отговорено Март 22, 2010 (Редактирано) @Janick_Gers Благодарим ти за хубавите думи приятелю!!!Все още не е определена точната дата на излизане на албума,но ще бъде съвсем скоро надявам се,може би до месец,два най много ще го има на CD в цялата страна. Редактирано Март 22, 2010 от Smokejack Цитирай
alrock Отговорено Април 2, 2010 Отговорено Април 2, 2010 Къртите мивки. Евала. Много як е станал албума . Цитирай
Smokejack Отговорено Май 5, 2010 Автор Отговорено Май 5, 2010 Здравейте приятели,най накрая завършихме целия процес по записване,смесване и мастериране на албума!!! Безкрайно сме благодарни на Бебо от Subzero Studio за невероятно свършената работа и за огромната помощ по време на записите и миксирането на албума и за търпението. Огромно благодаря също така на съфорумника Black Corsair,който мастерира албума и го направи за нула време с резултат,който според нас по добър нямаше как да стане!!! P.S.Ето тук може да чуете осем песни от албума,съвсем скоро ще се появи и на диск,все още не е ясна датата на издаване. http://www.myspace.com/shekythebloodrain Цитирай
Janick_Gers Отговорено Май 11, 2010 Отговорено Май 11, 2010 Здравейте! Значи Миленчо ви е мастерирал албума?! Еее супер, много му поздрави от Виктор... той ще се сети Между другото, кога албумът ще излезе на пазара и къде ще се продава? Цитирай
Smokejack Отговорено Май 11, 2010 Автор Отговорено Май 11, 2010 ^Здравей приятелю,не знам за кой Милен говориш,но със сигурност не е съфорумникът Blaсk Corsair.Относно албума,все още не е ясно кога ще бъде издаден,но в момента в който има насрочена дата ще съобщя веднага.Благодарни сме за подкрепата!!!Наздраве Цитирай
DYLGIQ Отговорено Май 12, 2010 Отговорено Май 12, 2010 Много здрав метъл! Звукът наистина размазва, особено ми допадат китарите. Личен фаворит ми е "Сянката в мрака", и макар че точно такъв тип вокали не са ми любими, с този звук се преглъщат по-лесно. Успех на албума, пичове! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Май 13, 2010 Отговорено Май 13, 2010 ^^Ясно. Просто съм се объркал, понеже имам приятел, който също се занимава с мастеринг и извън форума е със същия ник. Предположих, че и тук е с този псевдоним, но явно съм грешал. Както и да е .... Lightniiiiiiiiiiiing strikes above my head.... (rock) Цитирай
Recommended Posts