Jump to content
Българският форум за музиканти

Програма за премахване на Voice


Recommended Posts

Здравейте, от скоро започнах да мисля текстове изведнъж и реших да се занимавам с музика нещо подобно като Eminem :hysterical: и се чудя с коя програма да премахна voice от соунда и да запиша мое пеене?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото знам, не може да се махне. Трябва ти сингбек : инструментал, в който има всичко, освен вокалните партии. Пускаш си го и си пееш отгоре. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И-и-има, и-и-и-ма...

Fantasy се казва, ако не се лъжа...

Отваряш емпетройката и задаваш в настройките кое да махне - глас, китара, барабани и т.н.

После се събуждаш...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между другото наистина има такива програми. Вградената карта на компютъра ми има софтуер за караоке и има функция да "изреже" честотите, в които би трябвало да се помещава вокала. Съответно тая граница може да се пренастройва, защото ако с едни настройки работи перфектно за гласа на Хетфийлд, то при Дио или Халфорд почти няма ефект :girl_witch: Разбира се програмата е доста примитивна (все пак е съпорт за вградено аудио :girl_witch: ), а и самия начин, по който работи гарантира, че се губят доста и инструментите.

 

Иначе ако става въпрос за рап давай смело, там няма кво да се губи :girl_witch: :girl_witch:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.