KeRRANGKid Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 http://www.4shared.com/file/109900137/c582...r_ov_pitka.html Ами това е "моят" Master. Общо-взето си знам грешките.. много работи не са както ги искам, но на този етап явно не могат да са по-добре. Барабаните и баса са оригиналните на Metallica, гепих ги от YouTube Пичове, имам голям проблем със sustain-а и извличане на hammer-ons.. за разлика от другите случаи тук не подозирам свиренето ми, а конфигурацията, която Bob Rock лично ми препоръча - Squier-> Realtek AC97-> Guitar Rig 3. Дали може да се направи нещо от софтуера, или отново да отправям поглед към плаката на James с ESP-то.. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юни 5, 2009 Отговорено Юни 5, 2009 Aз харесва ! Тонът на ритъм китарите е добър само на места нещо става с панорамата... мисля, че се сещам защо . Солата са... ...Браво! С hammer-осването и аз имам проблеми... с още Gain нещата се улесняват, но пък се замазва всичко... На моменти обаче се получава и се уверявам, че проблема ми е основно в пръстите . Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юни 5, 2009 Автор Отговорено Юни 5, 2009 Панорамата е по твоята рецепта, да Mix-ването на солата нещо ми е терсене и средната част излиза малко тиха на общия фон.. не съм тръгнал да го издавам на диск де, ше се науча Благодаря за овациите Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 5, 2009 Отговорено Юни 5, 2009 Доста добре!!! Малко може да се пипне още, ако се гони съвършенство, но иначе е супер!!! Цитирай
TONY Отговорено Юни 5, 2009 Отговорено Юни 5, 2009 Поздравления.Много добре си се справил. Какво да подобриш - звукът на ритъм китарата е много режещ, ама много, престарал си се в опита да докараш бленда ала Джеймс. И работи върху бендовете. Нищо критика, но ако оправиш и това, съвсем ще звукне. Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Юни 5, 2009 Отговорено Юни 5, 2009 Горе-долу нещата стават, евала за избора! Куца ти ритъма и някои пулоф-и ,има какво още да се иска от нещата, основното соло е доста зле, мажеш здраво! (съжалявам, че го казвам) Успех за наред! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юни 5, 2009 Автор Отговорено Юни 5, 2009 ^ няма защо да съжаляваш, говориш самата истина Самоук съм и си личи, а безбройните зле звучащи take-ове ми дотягат безумно, затова най-често оставам с нещо приемливо и мисълта за това как трябва да бъде (говоря за солото най-вече, но и въобще). За жалост надобряването става бавно, а пък напираш да свириш.. вярвам вървял си го тоя път Впрочем, специално за бързото соло - с баре ли се свири, или яко alternate между двете струни ? Гледам Кърк в ръцете като го свири и ми се струва, че държи баре на 12-то, но така не ми се получава, а със свободен alternate е още по-зле.. питам те в качеството ти на явно усещащ нещата музикант и своеобразен Металика гуру @Tony благодаря Не задържай критика, 'щото (на начинаещи особено) нещата трябва да се казват. Звукът не е приятен, но безкрайно ме удовлетворява като "response" на китарата.. дава ми рязка, послушна атака. При все, че латенцията ми е от порядъка на 14-17ms и ASIO-то не търпи повече, ако го омекотя с повече средни и по-малко treble ще стане жива мазня. @Baby_Tom мерси Още успехи за напред ! Цитирай
hand_of_doom Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 Яко резачка, изкефи ме. Импровизациите на солата са само в плюс Тук-таме има малко мазало и проблеми при смесването, но предполагам, че са лесно поправими Успехи! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юни 11, 2009 Автор Отговорено Юни 11, 2009 (Редактирано) http://www.4shared.com/file/111201533/e8d8...st_yo_life.html Да не отварям нова тема, че след време всичко тука ше е в кофти кавъри на Металика :Д Направих първата от Death Magnetic Редактирано Юни 11, 2009 от KeRRANGKid Цитирай
Recommended Posts