Jump to content
Българският форум за музиканти

Master Of Puppets


Recommended Posts

http://www.4shared.com/file/109900137/c582...r_ov_pitka.html

 

Ами това е "моят" Master. Общо-взето си знам грешките.. много работи не са както ги искам, но на този етап явно не могат да са по-добре. Барабаните и баса са оригиналните на Metallica, гепих ги от YouTube :girl_witch:

Пичове, имам голям проблем със sustain-а и извличане на hammer-ons.. за разлика от другите случаи тук не подозирам свиренето ми, а конфигурацията, която Bob Rock лично ми препоръча :thumbs_up: - Squier-> Realtek AC97-> Guitar Rig 3. Дали може да се направи нещо от софтуера, или отново да отправям поглед към плаката на James с ESP-то..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aз харесва :D ! Тонът на ритъм китарите е добър само на места нещо става с панорамата... мисля, че се сещам защо ;) . Солата са... :D ...Браво! С hammer-осването и аз имам проблеми... с още Gain нещата се улесняват, но пък се замазва всичко... На моменти обаче се получава и се уверявам, че проблема ми е основно в пръстите :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Панорамата е по твоята рецепта, да ;) Mix-ването на солата нещо ми е терсене и средната част излиза малко тиха на общия фон.. не съм тръгнал да го издавам на диск де, ше се науча ;) Благодаря за овациите :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления.Много добре си се справил.

Какво да подобриш - звукът на ритъм китарата е много режещ, ама много, престарал си се в опита да докараш бленда ала Джеймс. И работи върху бендовете. Нищо критика, но ако оправиш и това, съвсем ще звукне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе-долу нещата стават, евала за избора! Куца ти ритъма и някои пулоф-и ,има какво още да се иска от нещата, основното соло е доста зле, мажеш здраво! (съжалявам, че го казвам) Успех за наред! :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ няма защо да съжаляваш, говориш самата истина :cheers2: Самоук съм и си личи, а безбройните зле звучащи take-ове ми дотягат безумно, затова най-често оставам с нещо приемливо и мисълта за това как трябва да бъде (говоря за солото най-вече, но и въобще). За жалост надобряването става бавно, а пък напираш да свириш.. вярвам вървял си го тоя път ;)

Впрочем, специално за бързото соло - с баре ли се свири, или яко alternate между двете струни ? Гледам Кърк в ръцете като го свири и ми се струва, че държи баре на 12-то, но така не ми се получава, а със свободен alternate е още по-зле.. питам те в качеството ти на явно усещащ нещата музикант и своеобразен Металика гуру :D

 

@Tony благодаря :unsure: Не задържай критика, 'щото (на начинаещи особено) нещата трябва да се казват. Звукът не е приятен, но безкрайно ме удовлетворява като "response" на китарата.. дава ми рязка, послушна атака. При все, че латенцията ми е от порядъка на 14-17ms и ASIO-то не търпи повече, ако го омекотя с повече средни и по-малко treble ще стане жива мазня.

 

@Baby_Tom мерси :) Още успехи за напред !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яко резачка, изкефи ме. Импровизациите на солата са само в плюс :) Тук-таме има малко мазало и проблеми при смесването, но предполагам, че са лесно поправими :) Успехи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

http://www.4shared.com/file/111201533/e8d8...st_yo_life.html

 

Да не отварям нова тема, че след време всичко тука ше е в кофти кавъри на Металика :Д Направих първата от Death Magnetic :offtopic-001:

Редактирано от KeRRANGKid
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.