_Max_ Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Знае ли някой дали може да се намери това списание в България? И въобще има ли специализирани списания за китари у нас? Цитирай
DILETANT Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 Това издание, както и други китарни списания не се продават у нас. Аз съм абониран за Guitar World чрез сайта на списанието. Цитирай
TONY Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 Ей, някой да прояви интерес. Освен мен и Дилетант, де. Ако почнеш да събираш и имаш дублирани броеве пиши на лс за бартер. Цитирай
noflip Отговорено Май 30, 2009 Отговорено Май 30, 2009 и аз съм абониран. в няколко сайта даже доставят ми ги през една много полезна програмка с оранжева иконка в taskbar-а Цитирай
_Max_ Отговорено Май 31, 2009 Автор Отговорено Май 31, 2009 Това издание, както и други китарни списания не се продават у нас.Аз съм абониран за Guitar World чрез сайта на списанието. Цената там за международни абонати ,която е дадена на сайта (47$) включва ли и доставката? Разясни малко как става. Благодаря предварително! Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 31, 2009 Отговорено Май 31, 2009 Имам тонове китарни списания: Guitar World(USA), Guitar One(USA), Guitarist(UK), Guitar Buyer(UK), Total Guitar(UK).... Мога да ти пратя стари броеве срещу някаква символична цена за изпращането от Англия. Цитирай
DILETANT Отговорено Май 31, 2009 Отговорено Май 31, 2009 Това издание, както и други китарни списания не се продават у нас.Аз съм абониран за Guitar World чрез сайта на списанието. Цената там за международни абонати ,която е дадена на сайта (47$) включва ли и доставката? Разясни малко как става. Благодаря предварително! Да, включва. А ако избереш опцията "списание + CD", цената ти е $59.95 Цитирай
Recommended Posts