sw1tched Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 Не свиря в Empty Face, но това е най-новия ми микс. Почти сме готови със записите на дългосвирещия им албум (който е с доста по-сериозни песни ), но междувременно групата пусна този кавър за сваляне: Empty Face - Бански на лалета Enjoy! Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 4, 2009 Автор Отговорено Юли 4, 2009 А така, след такъв хит на морето само бански на лалета ще се виждат Ето и майспейса на групата: http://www.myspace.com/emptyfacebg Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 4, 2009 Отговорено Юли 4, 2009 (Редактирано) Аз тая вечер съм като "на всяко гърне мерудия" Парчето в оригинал е култ, ама вашата версия ме смачка!!! Браво и успех!!! Микса ти е супер, според мен. Изсвирено е чудно!! Но, ми звучи прекалено брайт. Мисля, че ме разбираш За жалост, не мога да покажа това ниво на запис,(на този етап) така че, това което, си пуснал е ново за БГ звукът(според мен) Редактирано Юли 5, 2009 от sw1tched печатни грешки Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 5, 2009 Автор Отговорено Юли 5, 2009 Благодаря Възможно е да има повечко високи, групата предпочитат да има. За албума със сигурност ще проверя баланса отново и на различни колони/слушалки. Последното ти изречение малко не го разбрах, но здраве да е Цитирай
circles Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 Ей Боби, т'ва е много яко И парчето и саунда! Как съм го пропуснал... Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 24, 2009 Автор Отговорено Септември 24, 2009 Мерси Сигурно си го пропуснал, защото е в малко забутан раздел, но скоро ще си имаме и раздел конкретно за миксове/мастъри/етц. Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Сега видях какво е писал афта-да-рейн и е вярно, така звучи по-"прозрачно" но на мен ми харесва доста това звучене - ако избирам между общоприетото и това, бих се позамислил сериозно... Цитирай
sw1tched Отговорено Септември 28, 2009 Автор Отговорено Септември 28, 2009 Хехех, малко абстрактно определение, но лошо няма. И групата и аз бяхме заети с куп други неща откакто пуснаха това парче, но скоро време смесването на албума ще продължи със пълна сила и ще се радвам на всякакви мнения. Цитирай
Recommended Posts