THE_INEXORABLE Отговорено Март 25, 2006 Отговорено Март 25, 2006 Еу, и мен ме бройте към тупанджиите. Аре да тупаме, момции!!! Между другото, замисляли ли сте се защо в България не се провеждат т.нар. "drum clinics"? Много ми е интересно какво би попречило на някой известен барабанист да стане още по-известен, а и да подпомогне младшите с изявата си наживо. Така де, това в чужбина е дори част от някакви културни мероприятия, а тук се смята само за вдигане на шум. А имаме толкова родни таланти... Жалко е просто да не споделят малко от опита си без да искат пари с/у това. Успех колеги (и колежки, защо не?!)!!! <<< по-полека с т'ва. LOL Цитирай
tokijica Отговорено Март 25, 2006 Отговорено Март 25, 2006 епа ве4е и аз мое каем 4е сам тупанджия-купонджия Цитирай
counternative Отговорено Март 25, 2006 Отговорено Март 25, 2006 ...и аз съм барабанист..Де-ба! Кой ме би да се занимавам...можех адвокатин да стана :wall: Цитирай
Shima Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Ej Jore az da se pi6a li ot vreme na vreme zadurjam ravni obiknovenni 4/4 Цитирай
Rocko Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Е не може без тъпанар от Перник....пишете ме в списъка Цитирай
beatle Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Май и аз влизам в тази група!! Барабанчиците са номер 1 Цитирай
GrandMasterD Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Ами то всеки трети човек се ражда тъпанар...и по тая логика и аз съм с вас! Цитирай
gfw_cyclone Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Ами то всеки трети човек се ражда тъпанар...и по тая логика и аз съм с вас! Дубъл! :twisted: :wall: Цитирай
skatatika Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 ако ми разрешите и аз ше се присъединя към вас Цитирай
bonzo Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 ако ми разрешите и аз ше се присъединя към вас Не може,не си достатъчно тъп Цитирай
Recommended Posts