peshoy2k Публикувано Октомври 26, 2005 Публикувано Октомври 26, 2005 начи минах най-накрая на лампи. Въпроса ми е, какъв динамичен микрофон ще препоръчате. Имам кондензаторен и става добре, но изпробвах с динамичен от тия дето се продават на килограм и просто усещам колко яко щеше да бъде ако мика беше от истинските Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 добреееее, нека да направим така - кой е за Зенхайзер 609 и кой за Шур см 57 Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 28, 2005 Отговорено Октомври 28, 2005 (Редактирано) Аз съм озвучавал и СМ57 и 58 и откровенно казано ,който и да купиш няма да сгрешиш , аз лично предпочитам бета58 , ама са доста пари , така че 57 и не се замисляй , и раздухай какъв амп си купил , не се прави на хахобръм :wall: Редактирано Октомври 28, 2005 от DeathZone Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 30, 2005 Отговорено Октомври 30, 2005 Аз имам и двата-3 СМ57-ци и един Сенхейсер Е906,който има три режима единия от които е като е609(не се произвежда вече).Правил съм много записи и с двата,но засега е906 ми харесва повече поне за това,което аз търся като звук.СМ57 е универсален,не можеш да сгрешиш с него и е добра отправна точка за звук. Владо Цитирай
yamaha Отговорено Октомври 31, 2005 Отговорено Октомври 31, 2005 От динамичните имам няколко вида, между които Beta 58 и SM 57. Beta-та е доста по-тембрист от SM-a, но пък оня наистина е доста универсален, без много бас, а и не случайно SМ 57 е предпочитан избор за студийни записи, при ограничен бюджет за хубав кондезаторен микрофон. Цитирай
peshoy2k Отговорено Ноември 1, 2005 Автор Отговорено Ноември 1, 2005 От динамичните имам няколко вида, между които Beta 58 и SM 57. Beta-та е доста по-тембрист от SM-a, но пък оня наистина е доста универсален, без много бас, а и не случайно SМ 57 е предпочитан избор за студийни записи, при ограничен бюджет за хубав кондезаторен микрофон. добре де, за комбинация с кондензаторен мислите ли че трябва да е бета-та Цитирай
synchu Отговорено Ноември 2, 2005 Отговорено Ноември 2, 2005 От динамичните имам няколко вида, между които Beta 58 и SM 57. Beta-та е доста по-тембрист от SM-a, но пък оня наистина е доста универсален, без много бас, а и не случайно SМ 57 е предпочитан избор за студийни записи, при ограничен бюджет за хубав кондезаторен микрофон. добре де, за комбинация с кондензаторен мислите ли че трябва да е бета-та Бали му лелята Абе вземи си един СМ57 и няма да сбъркаш. После си вземи и един е609 да си ги комбинираш и съвсем си в бизнеса. И двата са добри - просто са различни Цитирай
wolfgang Отговорено Ноември 6, 2005 Отговорено Ноември 6, 2005 за озвучаване на китара и аз гласувам за SM57 Цитирай
Recommended Posts