djbnz Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Telecaster sucks, още като гледах Crossroads не ми хареса, то и Strat-а не ме кефи, ама по-приемлив. Телето с тая метална джунджурийка при бриджа така ме дразни, същи и при нобовете. Вярно не е кофти от към звук, но ще ме е срам да държа тая китара, както ме кефи по-тежка музика, с тая тенекия никакав случай. Не ми е ясно, ти на фешън ревю ли ще се явяваш с Телекастъра ? Отделно че, външния и вид е относително "грозен" , тъй като мно'о хора го харесват (в това число и аз). А тежка музика се свири и с телекастъри Примери имаше бол, малко по нагоре. Ем тебе те кефи мене не, китарата, че мое да си изкарва всякакъв вид музика, може. Но ако ме питаш Les Paul е в пъти по-красив от Tele-то. Кефете и се, супер звук вади, но за мен звукът и вида трябва да са почти на едно ниво. Т'ва е като Dean китарите, които изобщо не ме кефят, обаче имат хубав звук. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Тия дискусии са по-подходящи за на маса, не знам дали се усещаш. Мен пък Памела Андерсън никога не ме е кефела чак толкова много. Цитирай
bluelemon Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Мен пък Памела Андерсън никога не ме е кефела чак толкова много. Мен хич даже, но телето ми харесва. Цитирай
bulby Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Телето е грозно само като е с хъмбъкери, флойд роуз и всякакви видове модернизация Цитирай
rockozaurus Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Абе хора, това е съвършената китара!Мислех да не взимам отношение, ама не мога да се начудя какво толкоз...Може би ви стряска че е необикновена и уникална(на външен вид) с непофторимо звучение? Цитирай
Nel4o_84 Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 От личен опит знам,че телекастерите са много фендерски китари...в смисъл имат звука на китара произведена от фендер. Много е интересен този звук освен това защото не е обикновен звук а е за чуващо ухо Цитирай
rockozaurus Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 От личен опит знам,че телекастерите са много фендерски китари...в смисъл имат звука на китара произведена от фендер. Има логика,ммм...ммм... Цитирай
Nel4o_84 Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 Има логика,ммм...ммм... Аз мисля че не е смешно...все пак това е сериозна тема за една наистина добра китара за свирене. Цитирай
ultramega Отговорено Юли 5, 2009 Отговорено Юли 5, 2009 с непофторимо звучение? Би ли поФторил ? Нещо ти фъфли клавиатурата Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 (Редактирано) Хахха то тук станало забавно бря!? Телекастъра бил много, как беше, фендерска китара. (Извинявам се) Между другото, това твърдение е много вярно, ако е изказано в смисъл, че телекастър е модел емблематичен за Фендер. Извинявам се че зачеквам пак офтопика въпросното залепване на грифа малко след нута, когато става дума за гриф с наклонена глава, се нарича "скарф джойнт". Твърдят че издържа тежеста на възрастен човек седнал отгоре, без грижи. Обаче основната идея на това залепяне е не само здравината, а и пестене на материал. П.П. Маринчо, това теле което си постнал м/у другото е бая модерно. Редактирано Юли 13, 2009 от Kalmar Цитирай
sweeper Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 telecaster е супер китара и да кажа звучи много добре и на блек сабат тиъа дето гледат формата са позор те си мислят че вида е всичко азс са си купих флоид роуз от америка и ще си издълбая телекастъра зада сложа ако може някой да ми каже къде боядисват китари Цитирай
sasog Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 П.П. Маринчо, това теле което си постнал м/у другото е бая модерно. "хъмбъкери, флойд роуз и всякакви видове модернизация ". По-скоро се касае до външния вид А това Теле си изглежда винтидж. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 (Редактирано) Обаче основната идея на това залепяне е не само здравината, а и пестене на материал. Ха-ха Калмар, тоя път те сварвам подготвен с домашна работа. ако може някой да ми каже къде боядисват китари ...в китаро-бояджийното. Редактирано Юли 13, 2009 от EAmechaniX Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 14, 2009 Отговорено Юли 14, 2009 (Редактирано) Хехехехе Доста материал изчетох по въпроса за "Скарф джойт". Шири се мнението че въпросната сглобка, не влияе добре на звука. А от друга страна се пести материал, понеже не се налага да изрязваш цяло парче във тази форма, което би направило доста материал неизползваем. За това е предпочитан вариант от големите производители с цел по-ниски разходи. Много производители предпочитат да правят въпросното залепване при главата, което може би е по-добро решение. По мои скромни наблюдения не съм виждал скъп Гибсън или PRS със скарф джойнт. Което значи, според мен, че при всички случаи не е добро решение имайки предвид тона. Самия Майкъл Тобаяс казва, че колкото по-малко залепвания има в един инструмент, толкова по-добре. Редактирано Юли 14, 2009 от Kalmar Цитирай
Recommended Posts