badValue Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 ^Йо.... не знам за какво говориш... ама това розовото е с пикГард....изрисуван подходящо.... Цитирай
JohnnyKnoxville Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 @dark_master-Това на Скуер ми изглежда на Ескуайър с хъмбъкер Цитирай
Yo The Real Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 ^Йо.... не знам за какво говориш... ама това розовото е с пикГард....изрисуван подходящо.... Да, забравих да спомена - пикгарда не пречи, ако е едноцветен/типен... хаха и най-накрая ме нарекоха на име тука. Цитирай
Shred Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Pickguard-овете като цяло много загрозяват китарите(поне според мен..) 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Тази е "А ла" телекастър... Цитирай
SLASH588 Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 http://www.thomann.de/gb/fender_custom_tel..._fmt_hh_bcb.htm ....... Цитирай
billymilano Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 по принцип няма значение дали е с пикгард или всичките чаркове - който си го може си го може . Цитирай
Yo The Real Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 АХАХАХАХАХАХУАХУАХУАХУАХАХАХАХАХАХХАХАУУХАУХАХУАХАХАХАХ ОГРОМНИ! С фасове свирят, ей ! Цитирай
docc Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 Jimmy Page (Yardbirds) с подарената му от Jeff Beck китара (преди изрисуването и). снимката е от архива на Seymour W. Duncan Цитирай
AngusYoung Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 Аз последно пробвах сигничъра на Мъди Уотърс в xxxx и не останах очарован.На нек адаптер клийн звучеше ОК но на бриджа....На гейн канал пък съвсем мажеше нз защо дали калпава бройка съм уцелил.Много специфичен като звук инструмент поради което не бих дал пари за него. Цитирай
Bo Yan Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 телекастерите са номер едно със или без пикгард... а снимките с били гибънс къртят... 1 Цитирай
VERSUS Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 Някой да има представа дали в София може да се намери ashtray за телекастер? В магазина на официалния вносител нямаха. Става въпрос за това - ТУК . Ако не ще си поръчам от нета, но да питам... Благодаря предварително. Цитирай
audiosiminko Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 Някой да има представа дали в София може да се намери ashtray за телекастер? В магазина на официалния вносител нямаха. Става въпрос за това - ТУК . Ако не ще си поръчам от нета, но да питам... Благодаря предварително. Поръчай си от нета! Разликата в звука с поставен "пепелник" ме порази страхотно е Прецени обаче дали бриджа ти е подходящ! Успех! Цитирай
audiosiminko Отговорено Май 4, 2011 Отговорено Май 4, 2011 Телекастера е невероятен инструмент!Според мен е малко подценяван в България и стои в сянката на страта Моето теленце Цитирай
Recommended Posts