noflip Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 колеги кво стана със семплите? айде че ме заболяха ушите от напрежение Цитирай
IcoExistEnds Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 Честито бижу, Краси!!! Дано звучи поне толкова добре, колкото изглежда ! Ще ми е интересно да я разцъкам... само дето и аз си прецаках пръстите... Живот и здраве като се върне Васко (тъкмо трябва да съм се оправил до тогава) да се сберем, хем да видиш ESP-то . Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 30, 2009 Автор Отговорено Юни 30, 2009 Дано звучи поне толкова добре.. Не се съмнявай, Ице! колеги кво стана със семплите? айде че ме заболяха ушите от напрежение ...скоро... За едно подобно начинание ще ме оправи ли селския клон или направо да се отправя към централата? ...по скоро няколко стотачки. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 12, 2009 Автор Отговорено Юли 12, 2009 Обещах семпли, но работата за сега ще се размине. Имам големи проблеми с тока в къщи и не знам как ще се оправя с това. При запис и при свирене 50% от звука е шум и брум, а усилвателя, с който свиря - не мога да го позная, а е същия, с който свиря и на работа. На няколко пъти почвам да записвам и се отказвам заради тая мазня... Цитирай
BassTraffic Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 (Редактирано) Минчо (Краси), заради теб фотограф станах, космите от главата ми побягнаха (емигрираха) докато приготвях СандВич-а, черният си дроб за малко да пропилея в стремежа си да покрия качествените ти критерии, синьото в очите ми в червено се превръща само Сандвич като чуя, а ти за ток и шум говориш! Хм, ще идвам да те стягам май...отпуснал си се! К. Димитров Редактирано Юли 13, 2009 от BassTraffic Цитирай
Jordan_J Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 (Редактирано) Обещах семпли, но работата за сега ще се размине.Имам големи проблеми с тока в къщи и не знам как ще се оправя с това. При запис и при свирене 50% от звука е шум и брум, а усилвателя, с който свиря - не мога да го позная, а е същия, с който свиря и на работа. На няколко пъти почвам да записвам и се отказвам заради тая мазня... Донеси ми в нас китарката и ще направим семпли, ман! Жестока тема, ремонт/работа! Поздрави на КД от мен! Данчо Редактирано Юли 13, 2009 от visiondann Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 13, 2009 Автор Отговорено Юли 13, 2009 Ооо, ще се възползвам! Иначе поздравите...Ончо сам си ги вижда... Цитирай
BassTraffic Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Данчо ! Страхотен жест от твоя страна ! ... и внимавай със страничните ефекти при контакта с Първан (Краси), описани в по-горният ми пост !!! К. Димитров Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 13, 2009 Автор Отговорено Юли 13, 2009 (Редактирано) Ей го семпъла.Тук СВИРИ Данчо а семпъла, на който се излагам аз, ще помисля дали да го пусна. Семпъл с ВижънДан Редактирано Юли 13, 2009 от EAmechaniX Цитирай
liquid_death Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Семпъла, като такъв е хубав, но според мен неинформативен.Нали целта беше да чуем тона.Ще ви бъде ли възможно да направите семпъл, на чиста с по-малко модулиращи ефекти(ако може въобще без)? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 13, 2009 Автор Отговорено Юли 13, 2009 Опитах се да обхвана всички бленди на чиста китара или поне, колкото се сетих да изкарам. clean guitar Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 13, 2009 Автор Отговорено Юли 13, 2009 ...и така. Ето го търсеният тон, за който беше цялата тази дандания, изтормозвайки вас и Евлоги, без който нямаше да е възможен този резултат.Генчо, тва е брат, получи се! В края на тази история, аз намерих това, което търсих.Всичките ми предположения се оказаха така, както си ги представях, като предварително бяха обмислени разбира се. Който е виждал китарата на живо, знае за какво иде реч, а който не е, не знае какво изпуска. Сега е ваш ред.Играйте, за да се наиграете! Абсолютно суров и ненапудрен запис, без никакви корекции, дилеи и ревърби, и прочее ефекти. SandWitch + Tech21 ТМ-30 Цитирай
johniebgood Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 Сърдито звучи, яко! А брумчето от къде е? Цитирай
liquid_death Отговорено Юли 13, 2009 Отговорено Юли 13, 2009 (Редактирано) E, това е то!!!Получила се е супер хавата!!!Огромни поздравления и за майстора и за поръчителя!!!Много бленди, истински тон и страхотна визия! Поклон пс: Краси, семплите ти са супер - точно каквито трябва - ненапудрени , даващи реална представа.Благодаря ти пс2: Брума предполагам е от захранването и е все тая...важен е тона Редактирано Юли 13, 2009 от liquid_death Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 13, 2009 Автор Отговорено Юли 13, 2009 А брумчето от къде е? За това говорех, брум дал Господ във Варна.Днес ходих да правя семплите в Данчо, които така и не пуснах. Положението е същото - много шумове.На работата ми няма и помен от него.Голям Х е ситуацията и нямам най-малка представа от къде е цялата тая работа, но е факт.В интерес на истината днес брумовете са в пъти по - малко от друг ден.Аз и затова се забавих с тия семпли.Има дни, в които не мога да си позная кубето а в ден като тоя звучи задоволително.Ако бях правил семплите на работа щеше да е по-добре, но там нямам условия за това. Като и да е, нещата приключиха с happy end - поне за мен. Яворе, то що са услушваш?Кажи две думи...доволен ли си от резултата? Заслужаваше ли си всичкия тоя... ...косопад? Цитирай
Recommended Posts