BassTraffic Отговорено Юни 2, 2009 Отговорено Юни 2, 2009 Това със семплите EAmechaniX трябва да го е съобразил. Предполагам е драснал някое друго рифче К. Димитров Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 2, 2009 Автор Отговорено Юни 2, 2009 (Редактирано) ^ Не съм, не сметнах за необходимо.Това със семплите, преди и след какво ще докаже?! Че след трансплантацията на махагон, кленов топ, сет нек и дебелина на тялото 54мм, ще е много по-добре ли?! Че то си е ясно! ...иначе за какво да го правя?! Преди да купя китарата (бях с oldman и ultramega), още тогава казах, че ще има пластики по ред причини. Живот и здраве, може да драсна нещо после, ей тъй за спорта. ...то важното е на мен да ми хареса. Другото нещо е, че ако исках можех да взема нещо готово и така щях да приключа това, а сега нямаше да пиша тук. Идеята е следната: Можем ли да постигнем хубав (субективно и условно) звук и добър външен вид (въпрос на вкус) с ограничен бюджет и как става това.Т.е. да го покажем на всички. То...най - лесния вариант е един топ 1 кач. за 300$ и един гръб за още 100$ да кажем, т.е. ново тяло и магията е готова.Т'ва и баба го може!Говорим за материали, които са ни налице и от тях може да се направи нещо, повече от сносно.Далеч съм от мисълта, че сандвича ще звучи, като гибсън леспол къстъм шоп за 10 бона. Но както казва един мой приятел: - Дървото има повече предимства, от колкото недостатъци. И друго, тук говорим за тотален експеримент между три типа дървесина. Аз също не знам какъв ще е крайният резултат, но със сигурност знам, че ще е в пъти по добър, както звуково, така и визуално. Разберете го и Вие с мен - това е напълно безплатно. Редактирано Юни 2, 2009 от EAmechaniX Цитирай
noflip Отговорено Юни 3, 2009 Отговорено Юни 3, 2009 хаха измислих име за китарата Fatty или Chubby или нещо от сорта Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 3, 2009 Автор Отговорено Юни 3, 2009 Няма да си кръстя китарата с име подхождащо на пудел. Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 3, 2009 Отговорено Юни 3, 2009 Ако завишиш качествено и количествено наградния фонд, струва ми се ще има по-голямо изобилие от предложения за име К. Димитров Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 3, 2009 Отговорено Юни 3, 2009 (Редактирано) EAmechaniX + Anarchy + механа + Aria = ---------------------- EAmechAnarchia Отделно меркурий влиза във флустцентрация с венера , датата на първия пост е под знака на Телеца , което измества знака с един дектотетър от което се получава МЕХАНАРХИЯ . Кореспондира правилно с анархия , механа , ариа и ника ти PS .Ако има проблем с анархията , делим на "anarchy "и получаваме - хипАРИЯ Редактирано Юни 3, 2009 от Басурендер Цитирай
Slide Отговорено Юни 3, 2009 Отговорено Юни 3, 2009 "From KD Basses to my friend P1n4o Anarhiev from Hipodil." Цитирай
pioneer 306c Отговорено Юни 3, 2009 Отговорено Юни 3, 2009 (Редактирано) Темата доста се разводни.И стана едно чесане на езици............. Редактирано Юни 3, 2009 от pioneer 306c Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 3, 2009 Отговорено Юни 3, 2009 ...чак пък разводни!?! А за чесането на езиците...та това е форум все пак. Иначе съвсем друго щяхме да чешем . К. Димитров Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 (Редактирано) За да се отводни малко темата и за да се намали сърбежа по езика, поствам поредната доза снимки. Може би това ще е последната серия от снимки. Следващата ще е вече при завършен инструмент (освен ако някой не поиска нещо конкретно). Ариата вече е със залепен гриф, което означава, че най-деликатната операция е завършена. Залепването на гриф с поставени прагове и с вече фиксирана позиция на струнника, си е меко казано, деликатна работа. Слепката е проверена и имайки предвид опита, който натрупах със set-in инструменти, EAmechaniX получава автоматично 25 години гаранция . Сега остава само фино шкурене и лакиране. Не особено приятни занимания, но все пак и те са в пакета от удоволствия, които предоставя правенето на китарки...(и басове ) К. Димитров Редактирано Юни 4, 2009 от BassTraffic Цитирай
Slide Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 (Редактирано) ^ Шкуренето, особено фино, където прецизността е на много високо ниво, е процес изпълнен с пот, прах, псуване и здраво бъхтене, обаче след едно стабилно (като качество) лакиране, разбираш къде е отишал всичкия труд. (Не че не го знаеш де, ама просто ей така, имах нуждата да го кажа). Иначе много добра работа по залепянето на грифа и сандвича! Редактирано Юни 4, 2009 от Slide Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 Така е при финото шкурене. Много нецензурни думи се изливат и то най-вече ако има някаква пропусната драскотина, която да се "озъби" след лакиране. К. Димитров Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 4, 2009 Автор Отговорено Юни 4, 2009 Тъй като Слайд спомена сандвича...се сетих: Новото име на китарата ще е Sand Witch - Пясъчна вещица! ...и сега обещаната бира SviStyle Ако минаваш покрай Варна, обади се да почерпя както си му е редът. Цитирай
ritchie_blackmore Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 А пък Sanded Witch е изшкурена вещица Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 5, 2009 Автор Отговорено Юни 5, 2009 EAmechaniX получава автоматично 25 години гаранция . Може да ставам малко нагъл,.. ама все пак да попитам. Ще получа ли гаранционна карта? Цитирай
Recommended Posts