MR_STENCH Публикувано Май 10, 2009 Публикувано Май 10, 2009 Заедно с моят колега "барабанист" в бялата кутия... днес записахме таз резачка. Китарките са от мен... бас - естествено няма . Аматьорско, но с кеф и от сърце. Не убивайте китаристът толкова може. Поздрав за всички фенове! The Shortest Straw Цитирай
sardaesox Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Браво!Страховит саунд и страхотни барабани също! Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 О, едно от любимите ми топ 5 парчета на Металика. Много добре си се справил. За бас - не се притеснявай! То и в албума ...And Justice For All няма бас. Иначе ще сложа една лека ритмична критика. Като започваш основната тема преди куплета (пък и в самия куплет) доста отсечено свириш. Мисля че трябва повече груув да вкараш в дясната ръка (ако си десничар). Не знам дали разбираш за какво ти говоря. Ако не, просто игнорирай това, което пиша. Запиши и вокали. Да си стане парчето кат си му е реда. Цитирай
Monni Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Екстра е. Почвайте авторски песни, 100% ще направите нещо добро Цитирай
MR_STENCH Отговорено Май 11, 2009 Автор Отговорено Май 11, 2009 Благодаря за положителните отзиви ! Има си доста кусури... песничката колкото е лесна, толкова е и трудна... поне за мен де. Бендовете ми са много далеч от истината.. "тапването" е също техника която едва сега започвам да усвоявам. Иначе умишлено се опитах да я "закопая" още по-яко и затова на места е така "отсечено" и нахакано макар, че с моят Alternate picking няма как да конкурирам младият Hetfield но... и на мен песента, а изобщо албумът ми е сред топ фаворитите и не се сдържах . Ето още един микс с някои коригирани неща: MR_STENCH - The Shortest Straw (Cover) Цитирай
Joys Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Много яко си го докарал парчето. Кърти от към звука. Това ми е любимото парче в албума. Как го докара тоя звук? 6-ца от мен. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Май 11, 2009 Автор Отговорено Май 11, 2009 ^ Звукът... е както обикновено тоест 4 китарни трака в Reaper за хост - те в Revalver MKII (не ползвам тройката защото според мен "MESA" симулацията звучи по-зле ....). Двата са раделени напълно в ляво и дясно, другите два на по 60%. Кабинет симулациите са също различни. След това има единствено Зверско EQ с яко нажулени ниски и орязани среди в диапазона 800 - 2000Hz за да мачка и да компенсира липсата на бас . Барабаните са EzDrummer Pop/Rock сет-а но също с доста EQ и компресори тук там. Това е. Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Странно е че си ползвал 3-ката на ревалвера (дори само за да установиш че не те кеви Месата). Аз така и не я намерих обнародвана и работеща с народен лиценз. Иначе аз имах предвид не знам как да ти го обясня... абе със заглушаването, едно такова груувиране и "подскачане" на ръката. Заеби, не мога да го обясня като хората. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 (Редактирано) КЪРТИИИИ :) По принцип за тая песен може още да изостриш тона, че така китарите звучат много лъскаво, малко като първия на Disturbed, докато оригиналът хапе.. просто съм фен на звука на Justice-а Редактирано Май 13, 2009 от KeRRANGKid Цитирай
dedomito Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Браво , много яко . Забележителен звук на Ревалвер - любимата ми играчка . Цитирай
yakiya Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Тва е една от най-добрите песньовки на бандата.Мислех че само аз я свиря,а се оказва че не е така.Евала.Мое да изревем нещо от горе й. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Май 16, 2009 Автор Отговорено Май 16, 2009 ^ Запявай смело! Ако има сред можещите и желаещи да импровизират нещо по солата... хич да не се ослушват Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 Екстра е, но май трябва малко повече velocity на барабаните, аз ако бях щях да направя удара средно около 100-110 да се върти и за металика, съм забелязал при барабаните, повече микрофони и компресор...(помещение и др. ако си със Superior има из мрежата един пресет за Металика), но наистина динамика си трябва Цитирай
Recommended Posts