kvelikov Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 Абе хора...чета и не вярвам на ушите си...:--) С този правопис на автора някъде към края на лятото ще се разберете ...:--) А по Коледа ще видим и снимките... Цитирай
evidence Отговорено Май 14, 2009 Автор Отговорено Май 14, 2009 ето и още малко от обещаните снимки Цитирай
James Hetfield Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Уууу от това ще излезе красив дзвер. Арчтопа и главата доста радват. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Това което виждам отзад на снимката май е Steve Carpenter Signature ESP. Предполагам няма да сложиш един двоен адаптер в средата. Цитирай
evidence Отговорено Май 15, 2009 Автор Отговорено Май 15, 2009 точно така почти позна самоче това е лтд и е 8 стринг. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Въпроосът ми беше как смяташ да разположиш адаптерите. Цитирай
evidence Отговорено Май 15, 2009 Автор Отговорено Май 15, 2009 мислиа да сложа само 1 двоен (хумбукер)демек заден. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Хумбукер не значи заден. Може да е по средата, може да е на нек позиция ама пак си е хумбукер. Заден значи бридж позиция. Пък тва хумбукер кво значи аз въобще не знам. Цитирай
evidence Отговорено Май 15, 2009 Автор Отговорено Май 15, 2009 Добре щом казваш нЯма да спорЯ не сам тук за да спорЯ. Мод Едит: + още една камара подобни гнусотии. От две седмици ли се учиш да пишеш? Ако и свиренето ти е като писането, по-добре да лишиш света от музицирането си завинаги! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 Ето това е единичен адаптер: Ето това е двоен адаптер, наричан още humbucker (хъмбъкър): Двойният адаптер може да се постави както по-близо до грифа (neck), така и по-близо до задния мост (bridge-a). Може да се постави и САМО един, само на neck позиция. Като на тази китара: Точно затова хората те попитаха как смяташ да разположиш адаптерите, защото въпроса е съществен. Затова и споменаха модела на Стивън Карпентър, защото разположението на адаптерите на неговата китара е нестандартно - двата хъмбъкъра са сбутани един до друг: Цитирай
81.slash Отговорено Май 16, 2009 Отговорено Май 16, 2009 evidence, много готин проект си захванал и лично мен много ме радва идеята.моля те само да не се отказваш от бъдещи постове придружени със снимки.а от заплануваното разположение на хъма се подразбира към какви стилове клониш интересно ми е само хардуерната част от проекта как ще я изпълниш ? бриджа fixed ли ще е или тремоло тип ? и самия хъм за 8 струни какъв ще е, марка имам предвид ? от снимките не се вижда добре или може би аз не виждам , но ми прави впечатлението че няма ъгъл спрямо тялото и нека , което ме навежда на мисълта за тремоло все пак...ааа и въпрос номер едно е относно дървесината за фингърборд - каква и откъде ? споделяй повече де.... накрая един семпъл с future breed machine на meshuggah Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 охоо ,красавица ще стане!!! късмет и дано всичко върви по план Цитирай
Recommended Posts