lyubohar Публикувано Май 10, 2009 Публикувано Май 10, 2009 Здравейте. Правя си едно MV3 за релакс и искам да му направя "презанс". Забравил съм вече как беше,нещо се връзваше на обратната връзка ,но не съм сигурен. Молбата ми е ,ако някой е правил и знае как да помогне. Ето и схемата: http://www.fonar.com.pl/audio/fotki/mv3/rys23.jpg Благодаря и бирата от мен! Цитирай
bir4o Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 При тази схема не съм виждал да слагат презентс , инак и на мен би било интересно . Презетс се слага за да може крайното да изкривява откъм високи честоти . Цитирай
Fender_str Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Просто преправи схемата на крайното като на маршал... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Презенс се казва и не мисля, че е това, което bir4o казва. Това си е още една ЕКю врътка, която е преампа и бъзичка честотата, където е джи-спота на китарата. Цитирай
bir4o Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Презенс се казва и не мисля, че е това, което bir4o казва. Това си е още една ЕКю врътка, която е преампа и бъзичка честотата, където е джи-спота на китарата. извинявай ама колегата е написал/-Забравил съм вече как беше,нещо се връзваше на обратната връзка ,но не съм сигурен./-има предвид точно това което съм набелязал. Цитирай
Recommended Posts