jazzyd Отговорено Май 15, 2009 Отговорено Май 15, 2009 kolio_k - Eee много благодаря . Направо си ударих г*** в тавана. Иначе, да китарата е много силна. През Guitar Rig все не мога да докарам добри нива и хубав баланс. Звука е през същия софтуер с присет, който се казва Pink numb Lead. Много ми харесва и на мен и го ползвам доста. За китарата няма да говоря каква е . А спокойствието е следствие от нивото умения Цитирай
Slav Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 (Редактирано) Абе нещо нито мога да сваля бекинг трака, нито да чуя на Кольо изпълнението, а много ми се иска. Не знам дали е само при мен проблема, иначе - ЕВАЛАРКА !!! П.П. Изписва ми това -> The file link that you requested is not valid. Редактирано Юни 26, 2009 от Slav Цитирай
konvers Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 (Редактирано) Ами не е само при теб ,и аз не мога нито да сваля трака,нито да чуя Малмстръонг. Редактирано Юли 22, 2009 от konvers Цитирай
665 Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Абе нещо нито мога да сваля бекинг трака, нито да чуя на Кольо изпълнението, а много ми се иска. Не знам дали е само при мен проблема, иначе - ЕВАЛАРКА !!! П.П. Изписва ми това -> The file link that you requested is not valid. Даа,същата работа и при мен,иначе свалих от http://www.guitarbackingtrack.com/bands/M.htm трак на парчето,но е без акустичните китари и не кефи толкова.Относно изпълненията ,бях се надъхал и аз да пусна един по-аматъорски вариант ама без трака ... Цитирай
Infinity Отговорено Ноември 30, 2012 Отговорено Ноември 30, 2012 Хора, моля ви, ако някой пази бек трак от тази тема, нека сподели! Ако, не, дайте да направим нова тема с Малмстийн песнички. Има ли някой зарибен? Цитирай
Recommended Posts