MiroLambov Публикувано Май 8, 2009 Публикувано Май 8, 2009 (Редактирано) Така и така утре ще се излагам пред незнам си колко човека, реших първo да го направя в интернет пространството, та да свиквам. Общо взето, всичко е записано на Саунд Рекордера на уиндоус-а, няма никви обработки и глупости.С такива работи аз не се занимавам.Използвам микрофон за 2 и нещо, мисля че си личи... http://www.4shared.com/file/104184983/1d9e...urree_full.html Приятно слушане! П.П Препоръчвам ви да увеличите малко нивото на звука Редактирано Май 8, 2009 от CursedSoul Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Май 8, 2009 Отговорено Май 8, 2009 Готино е, при това доста. Добре става, ако така е и пред публика, не виждам причина, да недоволстват. Мен, ако Бариос ме чуе, как му свиря нещата, ще се обърне в гроба, а пък и аз ще се излагам, но чак Юли Цитирай
kolio_k Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 Хубаво е, успех днес За в бъдеще, за да вадиш по добър саунд от ръка, ако искаш се опитвай дясната ти ръка да има малко по голям ъгъл спрямо струните, когато ноктите на показалеца, безимения и средния са успоредни на струните, тонът изтънява . А също и оставяй всички тонове да звучат, понякога ги прекъсваш малко по рано отколкото трябва (на по трудните места) Цитирай
MiroLambov Отговорено Май 9, 2009 Автор Отговорено Май 9, 2009 (Редактирано) Мерси много за хубавите отговори и критиката! Иначе като го записвах това, китарата ми беше на десния крак и може би затова се получи така, не съм сигурен. Айде заминавам. Редактирано Май 9, 2009 от CursedSoul Цитирай
zombie Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 Ха, Миро, аз това чак сега зацепвам кое е всъщност. Доста съм го слушала. Благодаря и за нотите. Иначе добре си се справил, само на места ми се струва, че бързаш, някак по - сковано го караш. Kolio_k хубаво каза да оставяш тоновете да звучат Цитирай
Recommended Posts