CorvusCorax Публикувано Октомври 21, 2005 Публикувано Октомври 21, 2005 Май малко късно се сещам(или ако трябва да бъда точен-ПОДСЕТИХА МЕ) да се представя... Аз съм CorvusCorax , а някои ми викат Бобстър. На 18 години съм, ама не ми личат ...Уча хореография-български фолклорни танци. Тази година завършвам. Свиря на пиано, синтезатор, малко на акордеон, китарка, дудук (без спекулации с тоя факт!!!), а в училище уча и тъпън... Пея. Слушам доста музика- прогресив, атмосферик, малко хеви, малко блек...По натам-кефя се на дарк уейв (ама само като съм в настроение), ембиънт, чил аутец... Радвам се и на симфоничен рок и метъл...Абе стилов помиар с две думи По принцип съм малко дразнещо критикарче , но като ме опознае човек съм много готин Питайте препатилите Айде стига съм ви занимавал със себе си. Ако нещо не е ясно питайте Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 21, 2005 Отговорено Октомври 21, 2005 Добре дошъл ...... :hello: .... ако ти трябва човек за записи аз съм насреща ))) ... е майтап де ...... :green: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 22, 2005 Автор Отговорено Октомври 22, 2005 Katsko, DeathZone, sa6tiat & Mephistofel, Благодарско отвсякъде за топлия прием (при някои особено топъл хахахаха). Много сте готинки! Кефите ме @DeathZone - Изгадняваш @Katsko - По-добре късно отколкото рядко , нали @Mephistofel - Невероятен ник, супер е, а и аватара си го бива @sa6tiat - :hello: :hello: :hello: @All - Хора, уникални сте!!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 22, 2005 Автор Отговорено Октомври 22, 2005 Е, привет и на тебе Евтимски :hello: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 23, 2005 Автор Отговорено Октомври 23, 2005 Хе-хе... Мараба!!! И ти си към уникалните Цитирай
Snowwhite Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 Е ха добрютро!Прибра ли се, как беше, произшествия? Добре дошъл, заварил и т.н. и...Кротко на завоя Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 Здасти бе човек. Каквървят записите? Мое да се обадиш някой път за по бира а? Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 24, 2005 Автор Отговорено Октомври 24, 2005 (Редактирано) Официално съобщавам (най вече за Пешо ) че пия бира ВСЯКА неделя в новия Адамс - минавам и през седмицата, но в неделя със сигурност съм там след 20:30ч., с изключение на случаите, в които се оказва че съм на урок. Минавайте всички, аз съм там Снежанке, прибрах се съвсем без произшествия нямаше проблеми ни на завоя, ни в тъмните улички, ама все пак мерси за параноята дето ми я подари на тръгване Свирациус, записите вървят, вървят... сега събирам пари, ама кат стане парчето ше има много от това " " и от това " " - обещавам! А за бирата - ми писал съм малко по-горе, то май по-явно и асно няма как да е Официално здрасти и на вас двамата!!! Редактирано Октомври 24, 2005 от CorvusCorax Цитирай
Geo Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Здравей и от мен и добре дошъл. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 26, 2005 Автор Отговорено Октомври 26, 2005 (Редактирано) Здрасти Geo! Добре заварил!!! :violin: Редактирано Октомври 26, 2005 от CorvusCorax Цитирай
Recommended Posts