bonzo Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Това е скромният ми сет,само дето е сниман със старото барабанче,новото е Людвиг 14х8,Мейпъл,с 12 болта за настойване и обратни гайки,да не отпуска.С един удар два заека,хем си показвам сета,хем се фукам за барабанчето Цитирай
drummer_93 Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Ей тая снимка ми е ЛЮБИМА от много време... Сета е перфектен!Браво!И барабанчето също(предполагам)... Нямаш ли снимки на тоя дзвер? Цитирай
gfw_cyclone Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Дзвер! Аз лично бих го поразместил малко заради левичарството си ама радва окото (за ухото мисля че е по default) Цитирай
Egon Отговорено Февруари 19, 2007 Отговорено Февруари 19, 2007 Красота. На мен би ми билмного неудобен, но си е красота, няма кво Цитирай
ithilieth Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 Колеги, най-накрая и аз се оборудвах с комплект Вярно, че не най-супер, мега уникалния и добър, и вярно, че едва ли може да се сравни с вашите, но като се има предвид, че това ми е първия сет, който или ще направи от мен барабанист или обикновен генератор на различночестотни шумове Наистина съм много щастлив от факта, че най-накрая успях да реализирам една своя мечта, и още по щастлив, че има с кого да я споделя - с вас ;) Цитирай
jeleto Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 Честито! Като за първи комплект няма какво повече да искаш! Почти всеки от тук е започнал със старо Амати, така че ти трябва да си много доволен! Още веднъж честито и да тропаш редовно! Цитирай
drummer_93 Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 Тези барабани са си супер,като за начало!Много са готини дори.Кефят ме чинелите По-нататък ще си вземеш нещо по-качествено и професионално-не се притеснявай ! Цитирай
gfw_cyclone Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 Братлееее за такива чинели хора убивам да знаеш Цитирай
beatle Отговорено Февруари 22, 2007 Отговорено Февруари 22, 2007 Честито!И аз почнах с такъв сет-като изключим чинелите-сега едно по едно ще разширяваш,я втора каса ,я трето томче и така,малко са хората дето имат големи сетове още от начало.Успех и приятно свирене! Цитирай
drummer_93 Отговорено Март 1, 2007 Отговорено Март 1, 2007 ...ГОСПОДИ,ПОМИЛУЙ... ТОВА Е ЕГАТИ ДЗВЕРА...Поздравления... Btw,какъв Про-Марк са ти палките? Цитирай
bonzo Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Викторе, за двуетажната наредба на чинелките и за фуса на жило,бтв. можеш ли да свириш огледално на лайф или го ползваш само вкъщи?А какъв ти е райда,изглежда на 22ка,но не съм по Сейбиан,за да разпозная модела ,но определено хваща окото Цитирай
drummer_93 Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 Май това е 22" или 24" Hand Hammered ride...Каквото и да е-КЪРТИ ЗДРАВО Цитирай
Recommended Posts