zwero Публикувано Април 30, 2009 Share Публикувано Април 30, 2009 Преди месец изсвирих това, но днес го смесих и намерих сили да го пусна... http://www.esnips.com/doc/ddb9d486-ca95-43...d96681c9/hoho-5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Diyan Отговорено Април 30, 2009 Share Отговорено Април 30, 2009 Харесва ми музичката , чрез която си се изразил ! Поздрави и само така ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бицев Отговорено Април 30, 2009 Share Отговорено Април 30, 2009 Отлично - много кефи! Особено ритъма (целия бекинг-аранжимент), вкарва слушателя в подходящо настроение. Солото също е приятно - смислено и мелодично. Ако уводната мелодийка ти е самата тема, добре е да я подсилиш (чувам, че накрая се повтаря) да стане още по-запомняща се. Имаш във 2-рата половина няколко 'рифчета', всичките отлични - но както са и повторени, всяко се 'конкурира' с главната тема като запомнящ се мотив. Можеш да си заделиш повечето от тях за друг/и проект/и, да оставиш само едно като 'бридж', да си засилиш темата и останалото да е истинска (свободна) импровизация. Така ще е самостоятелна пиеса, а сега е един чудесен саундтрак (съпровод) за някое романтично видео..(може и това да си целял?). Както и да е, игнорорай неканените ми съвети, работата много ми харесва - браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emo_tion1 Отговорено Април 30, 2009 Share Отговорено Април 30, 2009 Супер е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Април 30, 2009 Автор Share Отговорено Април 30, 2009 Радвам се, че ви е харесало. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Април 30, 2009 Share Отговорено Април 30, 2009 Много красиво това. Темите верно са равностойни, и на мен ми липсва кулминацията, но пък от друга страна това се връзва с цялостното настроение - лежерно, но вълнуващо. Супер е, давай още! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Април 30, 2009 Автор Share Отговорено Април 30, 2009 ^ Мерси. Работата е там, че не съм замислял това да е инструментал. Просто записах четири акорда и завътях едно соло...към края се опитах да мисля. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Май 1, 2009 Share Отговорено Май 1, 2009 Paco de Lucía трябва да ти носи вода. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Май 1, 2009 Share Отговорено Май 1, 2009 zwero, яко ме кефят такива перкусии - енергични, туземски, тип "поцинкована кофа, обърната с дъното нагоре"! Настроението е като в Trashing the Camp на Фил Колинс ("Тарзан" на Дисни). Ето линк - да се обогатиш с още гениални експериментални идеи: http://www.youtube.com/watch?v=ENScl66Q5a0...feature=related Пък китарите вече носят съвсем друго настроение - по към Gipsy Kings ми върви. Ето и моят "неканен съвет" - що не пробваш едно (така характерно!) китарно двугласче по темата? Много е свежо и непринудено като звучене - добре че са ти останали сили да го смесиш и да ни го пуснеш! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Май 1, 2009 Автор Share Отговорено Май 1, 2009 @Slav Вода... фанта портокал... Angelina, пак успя да ме разсмееш...и да ме вдъхновиш разбира се. Това ми е любимата част от анимацията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Май 1, 2009 Share Отговорено Май 1, 2009 Много яко! Супер звучи!!! Браво!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Май 2, 2009 Share Отговорено Май 2, 2009 Много ми хареса Така даже почнах да се надъхвам да си купя акустична китара най накрая Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Май 2, 2009 Автор Share Отговорено Май 2, 2009 (Редактирано) Мерси и на вас... На мен ми върши работа и 20 годишната акустична Кремона. (това съм го записвал с нея) Gipsy Kings не слушам, но ме вдъхновява най-много... Редактирано Май 2, 2009 от zwero Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lee Отговорено Май 3, 2009 Share Отговорено Май 3, 2009 И на мен много ми хареса, донесе ми настроение и усмивка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts